GODT FORHOLD: Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo, her etter forrige sesongs Champions League-finale. Foto: Jan Kruger / TT NYHETSBYRÅN

Ferguson overøses av støttemeldinger etter operasjonen

Fotballverdenen er i sjokk etter at Sir Alex Ferguson måtte hasteopereres. Nå ønskes skotten en rask retur, blant annet av Gullballen-vinner Cristiano Ronaldo.

Portugiseren ble virkelig tatt under vingene av den skotske manageren, og blomstret for fullt i Manchester United før han ble solgt videre til Real Madrid i 2009.

les også

Sir Alex Ferguson operert etter hjerneblødning

Derfor er det heller langt fra overraskende at Gullballen-vinneren kommer med sin støtteerklæring til Ferguson, som i går ble hasteoperert etter hjerneblødning.

– Mine tanker og bønner er med deg, min kjære venn. Vær sterk, sjef, skriver han på Instagram.

Siste nytt om skottens helsetilstand er at operasjonen var vellykket. Nå må han gjennom en periode med intensiv pleie for å komme seg.

Ronaldo er langt fra den eneste som har tatt til sosiale medier for å vise sin støtte til managerlegenden Ferguson. En rekke tidligere Manchester United-profiler ønsker sin gamlesjef god bedring.

Wayne Rooney sender sine lykkeønskninger.

Det samme gjør David Beckham, som oppfordrer Ferguson til å fortsette å kjempe.

Nåværende spillere gjør det samme, blant annet følgende:

Ferguson er tidenes mestvinnende Premier League-manager, har opparbeidet seg en massiv respekt i fotballverdenen, og det er ingen som ikke ønsker at managergiganten skal komme tilbake på beina igjen.

Byrival Manchester City la ut denne meldingen:

Og flere av den blåkledde klubbens spillere la ut sine god bedring-meldinger. Blant dem kaptein Vincent Kompany.

Også andre Premier League-klubber la ut støttemeldinger, blant annet Arsenal, som la ut denne varianten av Arsène Wenger og Sir Alex Ferguson.

Dette er bare noen av en hel haug med meldinger som ønsker Ferguson god bedring og en rask retur etter operasjonen. En hel fotballverden står sammen om å ønske skotten tilbake i hverdagen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder