HELBREDET: Mandag måtte Sead Ramovic av banen med en strekkskade da Lillestrøm spilte mot Fredrikstad. Nå er keeperen spilleklar igjen etter en behandling i Serbia. Foto: NTB Scanpix/ Jon Olav Nesvold

Mirakelkur hjalp LSK-keeper

Haglund varsler likevel tøff kamp mot Tromsø i kveld

(VG Nett)LSK-keeper Sead Ramovic gikk ut med strekkskade mot Fredrikstad. En mirakelkur i Serbia gjør at han nå fire dager senere er spilleklar igjen.

Tora Systad Tyssen
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det betyr at han kan være tilbake i mål når Lillestrøm fredag kveld møter Ramovics tidligere klubb Tromsø.
Det var det ikke mange som trodde da han etter bare 25 minutter spilt i mandagens kamp mot Fredrikstad måtte av banen med en strekkskade.

Ifølge Lillestrøms fysioterapeut, Geir Kåsene, reiste Ramovic til Serbia på eget intiativ, men med klubbens velsignelse.

- Han har hatt stor framgang i løpet av dagene i Serbia, og han har allerede løpt mye. Ut fra rapportene jeg har fått, er han klarert for spill i kveld, sier Kåsene til Romerikes blad.

Hva behandlingen han har fått i Serbia har gått ut på, vet fysioterapeuten ikke, annet enn at det er snakk om en utvendig behandling.

- Dette var noe Sead ønsket selv og noe han trodde på, og så lenge han blir frisk er det bra for oss. Det eneste jeg vet om behandlingen er at det er en utvendig behandling. Han har ikke fått noen injeksjoner, sier Kåsene.

Tøff kamp mot Tromsø

At Ramovic er spilleklar igjen er trener Magnus Haglund fornøyd med. Han måtte sette inn juniorspilleren Jacob Faye Lund (17) i mål da tyskeren gikk ut med skade mot Fredrikstad. Nå forbereder han laget på en tøff kamp mot Tromsø.

- Tromsø har både et veldig bra lag og mange gode enkeltspillere. De er gode både i etablert forsvar og etablert angrep. Jeg mener de er et ganske komplett lag på skandinavisk nivå. Tromsø er faktisk det laget som har imponert meg mest etter at jeg kom til Norge, sier Haglund til Romerikes blad.

VG LIVE: Følg kampen.

Tromsø på femte

Tromsø endte med poengdeling i forrige kamp da Sogndal snek inn et mål på overtid på bortebane. Da var Tromsø-trener Per-Mathias Høgmo skuffet, men fattet.

- Det nytter ikke å være forbannet på spillerne etter en kamp som dette. De står på og gjør sitt beste. Når det er sagt, så er det utrolig skuffende å ende opp med bare ett poeng, sa Høgmo til VG Nett.

Tromsø ligger før kampen på femte plass på tabellen med 23 poeng, mens Lillestrøm ligger ni plasser bak med 14 poeng.

Les også: Tromsø har sikret seg tsjekkiske Zdenek Ondrasek permanent.

Les også: Sigurdarson går glipp av avskjedskampen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder