KLAR FOR CL: Jürgen Klopp og Liverpool er klare for gruppespillet i Champions League etter å ha slått ut Hoffenheim i play off.

KLAR FOR CL: Jürgen Klopp og Liverpool er klare for gruppespillet i Champions League etter å ha slått ut Hoffenheim i play off. Foto: Oli Scarff AFP

Liverpool kan få marerittgruppe i Champions League

Seedingpuljene i Champions League legger opp til en rekke knalltøffe grupper denne sesongen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Onsdag kveld ble Qarabag, CSKA Moskva, APOEL, Sporting CP og Liverpool de siste lagene til å sikre seg en plass i gruppespillet.

Nå gjenstår det tøffeste for Jürgen Klopp og de andre trenerne. I Champions League-gruppespillet, som trekkes torsdag ettermiddag klokken 18.00, kan de møte flere storklubber.

Lest denne? Liverpool skal ha vunnet kampen om Coutinho

Lagene er seedet inn i fire forskjellige puljer, avhengig av om de vant seriegull forrige sesong og hvordan de har gjort det i europeiske turneringene de siste årene.

Se de fantastiske Liverpool-angrepene som sikret Champions League-plass:

Både Liverpool og Tottenham er plassert i seedingpulje nummer tre. Det betyr at de havner i gruppe med lag fra pulje én, to og fire.

Et marerittscenario for Klopp eller Mauricio Pochettino kan være en gruppe med den tyske giganten Bayern München, Lionel Messis Barcelona og skotske Celtic. Eller regjerende Champions League-mester Real Madrid, Neymars PSG og fremadstormende RB Leipzig.

Instagram-kaos i Barcelona: – Det er full krig

For regjerende Europa League-mester Manchester United, som er i seedingpulje nummer to, ser det litt lysere ut. Med maksimal flaks kan de for eksempel møte Spartak Moskva, Olympiakos og Qarabag i sin Champions League-gruppe.

Ingen lag fra samme nasjon kan møte hverandre i gruppespillet.

Turneringen sparkes i gang tirsdag den 12. september.

Her kan du se hvem ditt lag kan møte i gruppespillet:

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder