Svensson ute av RBK-troppen etter å ha fikset på leppene

LEPPE-KAOS: Jonas Svensson skulle ifølge Rosenborgs hjemmesider ha tatt en leppebehandling under landslagsturen til Estland. Bildet så i alle fall ekte nok ut... Foto: Jørgen Stenseth RBK.no

Sjekk Tippeliga-klubbenes aprilspøker

Leppe-trøbbel, Bendtner-overgang og sjokk-comeback. Tippeliga-klubbene koser seg med lurerier på 1. april - riktignok med vekslende hell...

 • Lillian Holden

Artikkelen er over fire år gammel

I helgen møtes Rosenborg og Vålerenga på Ullevaal, men det blir dessverre uten Jonas Svensson.

I alle fall om vi skal tro RBKs hjemmesider på den lureste lureri-dagen i året. Et bilde av Svensson med digre plasterlapper på leppene forklarer nemlig hvorfor 23-åringen ikke kan være en del av kamptroppen:

Han har hatt en feilslått Restylane-behandling. Produktet er en slags gele som sprøytes inn i leppene for at de skal bli større og fyldigere.

– Jeg fikk Restylane da jeg var i Estland med landslaget i forrige uke. Det var en tabbe. Disse behandlingene har jeg kun tatt i Norge så langt, og jeg har ikke hatt noen problemer før nå, sier Svensson til klubbens hjemmesider.

Under artikkeldatoen 1. april meldes det dermed at Svensson mister den tredje serierunden.

– Det er veldig kjedelig, men jeg tror gutta fikser biffen uten meg. Jeg skal heie fra godstolen, men mye roping blir det ikke med disse leppene, sier Svensson i dagens RBK-artikkel.

Bendtner til VIF

Riktignok ser det ikke ut til at det er så altfor mange trøndere som har latt seg lure av Rosenborgs leppe-forsøk. Da gikk det kanskje hakket bedre for Vålerenga:

Like etter midnatt la klubben ut følgende melding på sin Facebook-side:

«Det europeiske overgangsvinduet stengte ved midnatt, og vi har gleden av å ønske Niklas Bendtner velkommen til Vålerenga! – Vi er glade for å få Niklas med i troppen, sier Kjetil Rekdal som håper at han også er klar mot Rosenborg på lørdag».

Teksten ble fulgt av et bilde av Bendtner i VIF-drakt - utført av noen med rimelig gode Photoshop-kunnskaper.

Vålerenga På Nett (VPN) skrev i tillegg at Kjetil Rekdal byttes ut som trener i kjølvannet av Bendtners ankomst til Valle, siden det ville være uaktuelt for ham å trene et lag med dansken i hovedrollen. I hans sted skulle tidligere kvinnelandslagtrener Eli Landsem inn på trenerplass.

Noen gikk rett på limpinnen når det gjaldt Bendtner-overgangen, muligens fanget av at kalenderen bare såvidt hadde rukket å vippe over i april før spøken kom. Men kort tid etter var Vålerenga selv inne i Facebook-tråden og la inn en oppdatering om at Bendtner-overgangen kanskje ikke helt var sant.

Bendtner, som fikk fyken i Wolfsburg torsdag, har vært i sentrum for mang en aprilspøk i dag. Blant annet Ståle Solbakkens FC København, som på sin Twitter-profil la ut en melding der de bekreftet at en «spesiell gjest» skulle være med på treningen deres i dag, ledsaget av et bilde av en FCK-drakt med nummer 52 på.

Nilsen-comeback

IK Start kastet seg også på narrebølgen. De valgte å gå for en signeringsnyhet, nærmere bestemt et aldri så lite sjokk-comeback:

Deres 25. mann i troppen for 2016-sesongen skulle være Steinar Nilsen (41).

– Jeg har holdt meg i rimelig god form og er jo litt med på treningene, så et innhopp bør være innen rekkevidde. Sesongen er lang og det skal jo spilles mange kamper fremover – forhåpentligvis i både cup og serie, sier Pedersen til klubbens hjemmeside.

– Steinar er i god form og jeg har utfordret ham litt. Han virker mer og mer lysten på å vise at han fortsatt har noe å gi – også på banen, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Har du sett flere gode aprilsnarrer i dag? Skriv dem gjerne inn i kommentarfeltet!

Mer om

 1. Rosenborg BK
 2. Vålerenga Fotball
 3. IK Start

Flere artikler

 1. Ingebrigtsen om de Lanlay: – Terroriserte Vålerenga

 2. Bendtner klar for Rosenborg

 3. Vålerenga selger assistkongen Robert Lundström

 4. Rekdal vurderer å stenge Vålerenga-treningene

 5. Pluss content

  RBK under Kåre Ingebrigtsen: 3 år – 68 overganger

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder