Hovedinnhold

Her er Beckhams nye våpen

David Beckham går nye veier for å lindre ryggsmertene. Og nå er behandlingsmetoden i ferd med å bli et motefenomen.
PLASTRET SAMMEN: David Beckham viste frem sitt nye våpen mot muskelsmertene etter kampen mot Deportivo La Coruna forrige helg. Foto: EPA
PLASTRET SAMMEN: David Beckham viste frem sitt nye våpen mot muskelsmertene etter kampen mot Deportivo La Coruna forrige helg. Foto: EPA

Beckham har i lengre tid slitt med smerter i nedre del av ryggen. I siste seriekamp for Real Madrid testet Beckham plasteret, og effekten var tilsynelatende enorm. Engelskmannen la opp til to av Reals tre mål i seieren mot Deportivo La Coruna.

Det rosa plasteret ble i følge The Sun utviklet av den japanske legen Kenzo Kase på 1970-tallet, og er nå i ferd med å ta sportsverdenen med storm. Plasterlappene skal ha stor effekt på muskelsmerter. At Beckham bruker det har også stor effekt på salget.

- Vi har brukt Kineso-plasteret i om lag ett år. Andre spillere har benyttet det før Beckham, men etter at han ble fotografert med et har hele verden spurt om det. Tapen er laget av et spesialmateriale som beskytter og støtter muskulaturen og vi har veldig gode tilbakemeldinger på det, sier Reals lege Juan Carlos Hernandez.

Ifølge The Sun var Beckham så fornøyd med plasteret at han vil bruke det også i fremtiden. Første mulighet er morgendagens landskamp mot Estland.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball