Hovedinnhold

«Ville vært j..... bekymret om alle ønsket meg velkommen»

Tom Nordlie presentert som FFK-trener i formiddag

FREDRIKSTAD (VG Nett) Tom Nordlie sier han er stolt over å ta over en aristokrat i norsk fotball.

Denne saken handler om:


Les også:Får to millioner i årslønn
Les også:- De får landets beste trener

Sent i går kveld ble det klart at den omstridte treneren tar over som hovedtrener i Fredrikstad. Han har skrevet kontrakt på to og et halvt år - og leder laget trening allerede i dag.
Søndag leder han laget i kamp mot Tromsø.

- Jeg er stolt over å kunne ta over en aristokrat i norsk fotball. Men det er også litt vemodig å forlate Kongsvinger. Men situasjonen er slik der at de ikke hadde mulighet til å tilby noe etter sesongen.

VG Nett-leser:
- Blir det ikke seier i de neste kampene kan man i alle fall rykke ned med følelsen av at man gjorde alt som stod i ens makt; å ansette Nordlie.
Diskutér!

- Jeg er glad for deres innstilling og lykkeønskninger videre. De har hatt nytte av meg og jeg har hatt nytte av dem, sier Tom Nordlie.

- Hva er det de sier her - «det årnær sæ». Men de må innse at de kan rykke ned.

- Nå dreier det seg om at enkeltpersoner i klubben ikke er viktig. Det er én ting som teller - Fredrikstad skal være tippeligaklubb neste år.

- Det dreier seg om at noen skal peke ut kursen. Sånn er det bare. Utvikling av lag og spillere får vi ta fra neste sesong. Nå er det én ting som teller - vi skal redde plassen.

- Jeg sier ikke at jeg har fasiten. Men jeg har en klar mening om hvordan det skal gjøres, sier Nordlie på pressekonferansen.

- Hjelper å vinne en av de første

Ikke alle i og rundt Fredrikstad er glade for at nettopp Tom Nordlie skal ta over laget. Men det bekymrer ikke den nye hovedtreneren.

- Jeg ville vært jævlig bekymret hvis alle hadde ønsket meg velkommen. For da hadde det vært harmonisk og lite å gjøre.

- Det pleier å hjelpe å vinne en av de to-tre første kampene.

Vil ikke vite for mye

Allerede på søndag leder han laget i kamp, mot Tromsø. På sett og vis skal laget starte med «blanke» ark.

- Jeg vil ikke vite for mye om spillerne på forhånd, for det er det de viser meg framover som teller. Men jeg kjenner jo stallen godt fra før.

Tom Nordlie satte også som krav at han ikke skal ha en sportslig leder over seg. Dette fikk han innvilget.

- Det har med tidligere erfaringer å gjøre, sier Tom Nordlie.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball