Hovedinnhold

Tarik: - Tror ikke jeg får sove i natt

MISSET KJEMPESJANSE: Tarik Elyounoussi på Brann stadion. Foto: Hallgeir Vågenes
MISSET KJEMPESJANSE: Tarik Elyounoussi på Brann stadion. Foto: Hallgeir Vågenes
BERGEN (VG Nett) (Brann-FFK 4-2) Tarik Elyounoussi var en mare for Brann-forsvaret gjennom 90 minutter. Men etterpå var han bare opptatt av sine forspilte sjanser.

Denne saken handler om:


Helstad etter hattrick:
- Dette er noe annet enn å spille for to stykker i Malaga

Ett mål og en målgivende pasning kom i skyggen av to spolerte megamisser. Spesielt den siste, på stillingen 2-2, var tung å svelge for 19-åringen.

- Eneste jeg kan si: Jeg tror ikke jeg får sove i natt. Jeg tenkte å sette ballen iskaldt i hjørnet, men det klarte jeg ikke. Det er vel forskjellen på Helstad og meg, sier FFK-angriperen, og rister litt på hodet.

- Hadde jeg hatt den erfaringen som Helstad, hadde jeg sikkert scoret to eller tre mål, fortsetter han.

Drillet FFK-offensiv

Men alt i alt leverte Fredrikstad mer enn godkjent i søndagens flomlysglaserte serieåpning - i hvert fall offensivt. Elyounoussi var frontrunneren, bak en midtbane som har mye kvalitet.

- Vi har jo Ardian Gashi og Kasey Wehrman som kan slå de rette ballene, i tillegg til (Abgar) Barsom som er en god tilrettelegger. Vi har trent mye på det offensive i vinter og er trygge på hvordan vi skal utføre ting sammen.

- Dere er rett og slett bedre drillet enn i fjor?

- Ja, vi ser jo det i dag at vi kan spille bra fotball, sier Tarik Elyounoussi til VG Nett.

VG Nett LIVE!
Referat og bilder fra kampen

Trener Anders Grönhagen sa at han var stolt av spillernes innsats på bortebane mot fjorårets seriemester.

Han hadde også noen trøstende ord på lager til Elyounoussi.

- Tarik kommer til å bli en toppscorer, og han er allerede en stor spiller, repliserer han.

- Vi må vise at vi våger fremover på banen. Vi skal ikke være feige, men våge. Og forhåpentligvis blir vi tettere bakover enn det vi var i dag, sier Anders Grönhagen.

Ropte på straffe

FFK-sjefen mente det var små marginer som skilte lagene i Bergen, og fikk støtte fra profilene i Brann-leiren.

I tillegg trakk han frem situasjonen på stillingen 2-2, da praktisk talt hele bortebenken var helt fremme ved linjekrittet og ville ha straffe.

- Jeg synes det er straffe når Gardar Johansson blir dratt ned inne i feltet. Og så får de det frisparket som i hvert fall er tvilsomt (i forkant av 3-2). Da mener jeg at det er mye tilfeldigheter som gjør at vi taper i dag, sier Grönhagen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball