Hovedinnhold

Tarik til Italia søndag

TIL ITALIA: Tarik Elyounoussi er aktuell for italienske Pescara. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
TIL ITALIA: Tarik Elyounoussi er aktuell for italienske Pescara. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
(VG Nett) Fredrikstads Tarik Elyounoussi (23) skal sammen med agent Tore Pedersen til Pescara for å se på forholdene.

Denne saken handler om:

Det skriver Fredriksstad Blad fredag ettermiddag.

- Vi reiser til Italia søndag. Tarik skal ned for å se på forholdene i Pescara. Sannsynligvis blir ingen papirer skrevet under nå, og ingen avtale er heller i boks, sier Pedersen til avisen.

VG Nett var fredag morgen i kontakt med Fredrikstads sportssjef Joachim Jonsson, som slo fast at det ikke hadde vært noen kontakt mellom klubben og Pescara.

23-åringen selv sier at det er viktig for ham med en bra klubb med tanke på den videre karrieren, og ikke minst med tanke på landslaget. Derfor reiser han ned til Italia søndag.

- Jeg har vært utenlands før, og vet hvor viktig det er med førsteinntrykket. Derfor tror jeg det blir enklere nå å gjøre et rett valg, sier Elyounoussi, som nylig har vært gjennom to imponerende landskamper mot England og Kroatia.

Tore Pedersen avviser at noe som helst er klart foreløpig.

Pescara rykket forrige sesong opp fra Serie B.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball