Hovedinnhold

«Skrekkskade» var bare strekkskade

FREDRIKSTAD (VG Nett) (Fredrikstad - Stabæk 0-1) Fredrikstads Agim Shabani pådro seg noe som så ut til å være en stygg kneskade i kampen mot Stabæk tirsdag kveld.

Denne saken handler om:

Les også:Innbytter ordnet Stabæk-seier med kjempeskudd

- Agim Shabani er ute i 6-8 uker. Han fikk en strekk på baksiden av låret, sier Fredrikstads manuelterapeut Bjørn Runar Dahl som fryktet det verste på lik linje med de fleste andre som så uhellet.

- Han gled og fikk en kraftig strekk. Vi trodde først at han hadde skadet kneet. Det så ut som en typisk korsbåndskade, sier Dahl.

Fotballbloggen: Solbakken plukker utårets første Årets lag

Slapp med strekken

En korsbåndskade ville holdt Shabani på sidelinjen
Det var etter 18 minutters spill på stillingen 0-0 at Shabani skadet seg. Stabæks Daigo Kobayashi tok seg forbi på venstrekanten. Høyrebacken forsøkte å strekke seg etter japaneren, men endte i stedet opp med at det venstrebeinet hans ga fullstendig etter, og Shabani gikk rett i bakken.

Mens Kobayashi la inn foran mål til Daniel Nannskog som fikk avslutte fra fin posisjon, lå Shabani på bakken og vred seg i smerter.

Sliter på høyrebacken

En korsbåndskade kunne ført til 6-8 måneder på sidelinjen, men heldigvis er det ikke dette. Når det er sagt er strekkskaden alvorlig nok for Fredrikstad ettersom Pål André Cwartek, som normalt er førstevalget på høyreback, også er ute med skade.

- Pål André er tilbake i trening om et par uker. Adgar Barsom er også på vei tilbake. Vi nærmer oss full stall dersom det ikke skjer flere lignende episoder som idag, sier Dahl.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball