Hovedinnhold

Kvisvik: - Skuffet over at vi ikke ble hørt i trenerjakten

SKEPTISK: Raymond Kvisvik reagerer på at spillergruppen ikke har blitt involvert i ansettelsen av ny trener i FFK. Foto: Scanpix
SKEPTISK: Raymond Kvisvik reagerer på at spillergruppen ikke har blitt involvert i ansettelsen av ny trener i FFK. Foto: Scanpix
Fredrikstad-profilen Raymond Kvisvik er skuffet over at styret ikke snakket med spillerne før Tom Nordlie ble ansatt som trener.

Denne saken handler om:

Nordlie ledet sin første FFK-trening fredag. Han ble ansatt først og fremst for å berge plassen i eliteserien. Tidlig meldte flere medier at spillergruppen ikke var fornøyd med den nye treneren.

Les også:- Halvparten er skeptiske til Nordlie

Kvisvik understreker overfor Dagbladet at Nordlie skal tas godt imot og få en sjanse, men synes det er rart at ingen hørte med spillerne før ansettelsen.

VG Nett-leser:
«Nordlie holder i et helt år så ryker det.»
Diskutér her!

- Jeg skal ikke si for mye om hva som blir sagt i garderoben, men at stemningen var amper og at alle var mot Tom er medieskapt. Det folk reagerer på er kommunikasjonen, sier Kvisvik til avisen.

Les også:Advarte mot Nordlie på Facebook

- Vi ansetter ikke treneren, det er det styret som gjør, men det går an å i hvert fall ta inn spillerutvalget. Det er lov å snakke med oss, sier 34-åringen.

Les også:«Ville vært j..... bekymret om alle ønsket meg velkommen»

Kvisvik forteller at spillerne først fikk vite om treneransettelsen da familier og venner hadde lest om det i mediene.

- Det kan hende vi også ville endt med Tom Nordlie uansett. Det handler om å kommunisere, og det er guttene skuffet over at ikke har skjedd. Men nå er vi ferdige med det og på vei oppover, sier Kvisvik.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball