Hovedinnhold

Horn får kne-hjelp av tysk kjendislege

SØKER HJELP: Jørgen Horn tar turen til Tyskland for å komme seg tilbake på fotballbanen. Foto: NTB Scanpix
SØKER HJELP: Jørgen Horn tar turen til Tyskland for å komme seg tilbake på fotballbanen. Foto: NTB Scanpix
Fredrikstads Jørgen Horn (24, bildet) er lei av uvissheten. 30. mai drar han til den tyske legen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt med sin kneskade.

Denne saken handler om:

Midtstopperen er ennå ikke tilbake i fotballtrening etter at han skadet seg på en trening få uker før seriestart.

Og etter at gjentatte forsøk på å finne ut hva som feiler ham har mislyktes her hjemme, drar han til München for å få hjelp av legen som har behandlet blant andre Jürgen Klinsmann, Ronaldo, Steven Gerrard, Paula Radcliffe, Michael Ballack, Zinedine Zidane, Michael Jordan, Usain Bolt og Tyson Gay, i tillegg til flere norske idrettsutøvere.

Flere fotballnyheter?  Sjekk ut vår samleside 

- Frustrerende

- Det er gått 10 uker, og ingen har klart å konstatere helt klart hva som feiler meg. Det er det mest frustrerende. Det spekuleres i at jeg har strekktendenser i en sene som ligger inn mot knokkelen på baksiden av kneet, forteller Horn.

- Nå føler jeg det har gått lang nok tid uten bedring og at jeg må prøve ett eller annet. Det er mulig det gror sakte, men jeg har ikke tålmodighet til å vente i 10 nye uker. Så 30. mai, når vi har EM-pause, drar jeg. Hvis jeg ikke plutselig er blitt bra før den tid, da, sier Horn, som har vært til behandling hos Müller-Wohlfahrt tidligere for en ankelskade.

24-åringen håper behandling i Tyskland vil gjøre at han er tilbake til høstsesongen. Det kan Fredrikstad trenge. Laget har sluppet inn syv mål på de to siste kampene og midtstopper Kevin Duré er ute resten av sesongen på grunn av en korsbåndskade.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball