Hovedinnhold

- Halvparten er skeptiske til Nordlie

(VG Nett) Supporterne i Fredrikstad er veldig delt i synet på Tom Nordlie som ny trener, ifølge Plankehaugen-talsmann.

Denne saken handler om:

- Det er veldig splittet. Det er rundt 50/50 av folk her som er skeptiske og som virkelig har troen på ham, sier Jaran Berg til VG Nett.

Tidligere i dag ble Nordlie presentert som hovedtrener i Fredrikstad ut 2011-sesongen. På pressekonferansen uttalte han at han ville vært veldig bekymret om alle ønsket ham velkommen.

Les også:Nordlie krevde å bli øverste sjef
VGTV:Nordlie: - Føler meg trygg på at vi klarer det

Personlig har talsmannen i Plankehaugen tro på at 47-åringen kan gjøre en god jobb.

Les også:Får to millioner i året
Les også:- De får landets beste trener

- Han har en bra CV når det gjelder å redde klubber. Jeg tror nok han er en mann som kan redde oss i år. Og jeg håper for Guds skyld at det vil fungere fremover også.

SUPPORTERE: Plankehaugen støtter Fredrikstad i tykt og tynt. Foto: Scanpix (arkiv)
SUPPORTERE: Plankehaugen støtter Fredrikstad i tykt og tynt. Foto: Scanpix (arkiv)

VG Nett-leser:
- Blir det ikke seier i de neste kampene kan man i alle fall rykke ned med følelsen av at man gjorde alt som stod i ens makt; å ansette Nordlie.
Diskutér!

- Hva er det som gjør supportere skeptisk til ham?

- Det er først og fremst tilbakemeldinger fra spillere som har hatt ham før. For eksempel det Jesper Mathisen skrev på Facebook-profilen sin. Men det er helt sikkert at det blir spennende. Tom Nordlie er nok en trener som kan få fart i guttene. Det er det ingen tvil om. Så får vi bare se hvor lenge de orker å løpe, sier Plankehaugen-talsmannen.

Les også:Mathisen advarte mot Nordlie på Facebook

Tom Nordlie uttalte i formiddag at det pleier å hjelpe på stemningen å vinne en kamp og to. Det sier supportertalsmannen seg enig i.

VG LIVE: Se alle kamper direkte resten av sesongen. Bestill her!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball