Hovedinnhold

Zlatan usikker på framtiden

... men vil fortsette på det svenske landslaget

VIL FORTSETTE PÅ LANDSLAGET: Zlatan Ibrahimovic er usikker på fremtiden i Paris, men jakter på scoringsrekord på det svenske landslaget. Foto: Bjørn S. Delebekk
VIL FORTSETTE PÅ LANDSLAGET: Zlatan Ibrahimovic er usikker på fremtiden i Paris, men jakter på scoringsrekord på det svenske landslaget. Foto: Bjørn S. Delebekk
Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic vet ikke om han han spiller for Paris Saint-Germain neste sesong.

Denne saken handler om:


Svensken erkjenner at han er usikker på hva framtiden vil bringe. Nylig vant han fransk seriegull i sin første sesong i PSG.

- Jeg vet ikke. Jeg var ikke innstilt på å dra til Paris heller før muligheten kom, sa Ibrahimovic under et pressemøte med svenske medier i Paris onsdag.

Stjernespissen benyttet også anledningen til å hylle PSG-trener Carlo Ancelotti. Italieneren er trolig på vei bort fra Paris-klubben til fordel for Real Madrid.

- Jeg håper han ikke drar. Jeg tror han er rett mann for dette prosjektet. Han har gjort det fantastisk bra. Det ligger mye i luften nå. Vi vet ikke om treneren blir eller ikke, slo Ibrahimovic fast.

Det er ikke aktuelt for Ibrahimovic å slutte på det svenske landslaget.

- Jeg fortsetter så lenge jeg er aktiv. Jeg har mål om å bli den mestscorende spilleren på landslaget gjennom tidene. Det gjenstår elleve mål, så jeg håper det lar seg gjøre, sier 31-åringen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball