Hovedinnhold

Zlatan etter drømmescoring: - PSG bedre enn Milan

DEBUTERTE: Zlatan Ibrahimovic med DC Uniteds Dejan Jakovic i hælene i debuten i Washington i natt. Foto: Nicholas Kamm, AFP
DEBUTERTE: Zlatan Ibrahimovic med DC Uniteds Dejan Jakovic i hælene i debuten i Washington i natt. Foto: Nicholas Kamm, AFP
(VG Nett)(DC United - Paris Saint-Germain 1-1) Zlatan Ibrahimovic (30) slo til med en vakker scoring i debutkampen for Paris Saint-Germain i Washington i natt.

Denne saken handler om:

- PSG er bedre enn Milan, selvsagt, sa Ibrahimovic til Aftonbladet etter kampen.

Ibrahimovic spilte fra start da PSG og DC United spilte 1-1 på RFK Stadium i varme Washington i natt norsk tid. Zlatan brukte ikke lang tid på å si «hei, her er jeg» til PSG-fansen.

Etter bare to minutter kom han seg fri på høyrekanten, fortsatte innover i banen, fintet seg forbi en forsvarer og skjøt i keepers høyre hjørne med venstrefoten.

- Det var et bra mål. Jeg fikk en bra ball fra Menez og prøvde å komme i skuddposisjon. Og ballen gikk inn, sa Zlatan i et TV-intervju.

- Skal vinne alt

Ibrahimovic, som får superlønn i PSG, ble bedt om å vurdere hvor bra PSG er sammenlignet med Milan og Barcelona.

- Jeg synes vi er bedre enn Milan, selvsagt, men Barcelona... Vi har et nytt lag og holder på å bygge det opp, svarte han.

Da den svenske superstjernen fikk spørsmål om han virkelig mente at hans nye klubb er bedre enn Milan, kom det kjapt:

- Ja, for Milan har mistet sine to beste spillere, sa Zlatan og tenkte på seg selv og lagekameraten Thiago Silva.

Han legger som vanlig listen høyt både for seg selv og for klubben - bare titler er godt nok for Zlatan.

- Vi tar sikte på å vinne alt. Vi har Champions League, den franske ligaen og cupene i Frankrike. Det er klart at et topplag må vinne alt. Vi har et topplag, sier Ibrahimovic til Expressen.

Fikk ros av Ancelotti

- PSG er et nytt lag, en ny start. Her er fremtiden. Men som jeg har sagt, Milan er også bra. Jeg hadde en bra tid der, men dette er en ny erfaring, sier han.

Zlatan har bare fire-fem treninger med sitt nye lag etter ferien, og han spilte derfor bare en drøy halvtime i debuten.

- Zlatan startet bra og gjorde mål med det samme. Han er ikke i toppform, men i bra form. Han var motivert og god. Målet var fantastisk. Det er Ibrahimovic, sier PSG-trener Carlo Ancelotti til Aftonbladet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball