Hovedinnhold

Tidligere PSG-spiller ler av Zlatan-kjøpet

KRITISK: Tidligere PSG-spiller Vikash Dhorasoo (innfelt) er kritisk til at gamleklubben vil hente den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovic. Foto: PIERRE ANDRIEU, AFP / CHARLES PLATIAU, REUTERS
KRITISK: Tidligere PSG-spiller Vikash Dhorasoo (innfelt) er kritisk til at gamleklubben vil hente den svenske stjernen Zlatan Ibrahimovic. Foto: PIERRE ANDRIEU, AFP / CHARLES PLATIAU, REUTERS
(VG Nett) Paris St. Germain kritiseres av en spiller med fortid i klubben for forsøket på å kjøpe Zlatan Ibrahimovic (30).

Det er franskmannen Vikash Dhorasoo (38) som i sin blogg fyrer løs mot sin tidligere arbeidsgiver.

- Vi dør av latter. 260 eller 350 millioner for en 31-åring, skriver fotballpensjonisten med en fortid i Le Havre, Lyon, Bordeaux, AC Milan og PSG.

Det er ventet at Ibrahimovic forlater Milan og signerer for den franske hovedstadsklubben i løpet av kort tid. Hva PSG må betale, er ukjent, men det har blitt spekulert i summer på over 300 millioner kroner.

Usikker på Zlatan

Dhorasoo er kritisk til innkjøpspolitikken i klubben som har fått eiere fra Qatar.

- Ja, folk fra Qatar kan kjøpe hva de vil. Til og med mennesker. De kan hete Zlatan, Kaka, Tevez, det spiller ingen rolle. De vil bare at de skal være dyre, skriver han i bloggen på fotballnettstedet So Foot, som er gjengitt i Aftonbladet.

38-åringen, som var med Frankrike til VM i 2006, lurer på om Zlatan i det hele tatt vil forlate Milano til fordel for Paris.

- Hva synes Zlatan om alt dette? Har han noe å si? Han kommer fortsatt til å måtte forklare flyttingen for sin kone og venner, fortsetter kritikeren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball