Hovedinnhold

Tettey: - Nå er jeg veldig oppgitt

Rennes-proffen har slitt med strekk i tre måneder

SKADET: Alexander Tettey har meldt forfall. Foto: AP
SKADET: Alexander Tettey har meldt forfall. Foto: AP
(VG Nett) Alexander Tetteys Rennes-opphold i er ferd med å utvikle seg til et aldri så lite skademareritt for 24-åringen.

Denne saken handler om:

Spill Premier Manager


  • Prøv deg som manager i Premier League
  • Vinn fotballreise og konkurrer om Smartphones fra Samsung, gavekort og spill.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Lag ditt drømmelag her!

- Nå er jeg veldig oppgitt over hele situasjonen, sier Tettey til VG Nett.

Sommeren 2009 signerte midtbanespilleren en fireårskontrakt med den franske klubben, men allerede i debuten ble han skadet. Og slik har det fortsatt.

VG Nett-leser:
Rennes er et all right lag, men ikke helt top notch.
Diskuter her!

Tettey pådro seg en strekkskade 1. juni som har ødelagt store deler av sesongoppkjøringen. Trønderen har vært på vei tilbake på treningsfeltet flere ganger den siste tiden, men stadig vekk slått opp skaden - senest tidligere denne uka.

- Hver gang det ser ut til å slippe, smeller det igjen. Sånn har det vært helt siden 1. juni, sier Tettey.

Etter fire tilbakeslag har Rennes bestemt seg for å sende 24-åringen til grundige undersøkelser i håp om å finne ut hva som er problemet.

Les også:Hauge: - Tettey veldig dårlig behandlet

- Det kan ta noen uker før Alexander blir frisk. Men slik situasjonen er nå, er det viktig å skynde seg langsomt. Det er viktig å bli helt frisk, sier Tettey-agent Tore Pedersen til VG Nett.

Han legger til at situasjonen er ekstra fortvilende for den tidligere RBK-spilleren da han sjelden eller aldri har slitt med skader før overgangen til Frankrike.

Les også:Tettey og Skjelbred skadet

- Dette er helt uvanlig for meg. Strekken har ført til at jeg har gått glipp av hele sesongoppkjøringen og de fire første kampene. Alt jeg vil er å trene og komme i form, men det er jeg langt unna for øyeblikket, sier en oppgitt Tettey.

Ifølge flere franske nettsteder har Tettey startet 20 kamper for Rennes etter overgangen fra Rosenborg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball