Hovedinnhold

Rystet Balotelli: – Er rasisme lov i Frankrike?

MISFORNØYD: Nice-stjernen Mario Balotelli reagerer på behandlingen fra Bastia-fansen under fredagens kamp.
MISFORNØYD: Nice-stjernen Mario Balotelli reagerer på behandlingen fra Bastia-fansen under fredagens kamp. Foto: Nicolas Tucat, AFP
Mario Balotelli hevder at han ble utsatt for rasistiske bemerkninger under fredagens kamp mot Bastia.

Denne saken handler om:

– Jeg har et spørsmål til det franske folk, skriver Nice-stjernen på Instagram, sammen med et helsvart bilde.

Balotelli, som spilte hele kampen da de franske serielederne Nice kun klarte 1-1 i bortekampen mot Bastia på Korsika, er rystet over behandlingen han ble offer for av motstanderlagets supportere.

Husker du? FA vil straffe Balotelli etter rasisme-melding

– Er det normalt at Bastia-fans lager apelyder og roper «uh uh» gjennom hele kampen, uten at noen fra «disiplinkommisjonen» sier noe som helst? Er rasisme LOV i Frankrike? Eller bare i Bastia? Fotball er en fantastisk sport... Folk som Bastia-supportere gjør den forferdelig, skriver Balotelli før han avslutter:

– EN EKTE SKAM.

Fått med deg denne? Magnus Carlsen roser Balotelli

Balotelli spilte sin første kamp etter å ha vært ute med suspensjon i to kamper på grunn av et rødt kort i en kamp mot Bordeaux før jul.

Så du Balotelli-nedsparkingen som ga utvisning? Se VGTV-klipp her:

Balotelli har fått en ny vår etter overgangen til Nice i sommer. Den italienske spissen har scoret 10 mål på kun 16 kamper for sin nye klubb.

Men i fredagens bortekamp mot Bastia virket ikke superstjernen å være helt i form. Dagen derpå blir han plukket ut som kampens flopp av sportsavisen L'Équipe, som gir ham 3 av 10 på børsen.

Sett denne? Nå kan disse stjernene hentes «gratis»

«Balotelli viste seg fra sin mest obskure side. Han virket ikke å ha veldig lyst til å spille, og var statisk gjennom hele kampen. I tillegg misbrukte han en kjempestor sjanse», skriver avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball