Hovedinnhold

Ribéry avhørt i prostitusjonssak

AVHØRT: Bayern Münchens Franck Ribéry skal være innblandet i en prostitusjonsskandale i Frankrike. Foto: AFP
AVHØRT: Bayern Münchens Franck Ribéry skal være innblandet i en prostitusjonsskandale i Frankrike. Foto: AFP
(VG Nett) Flere franske landslagsspillere er avhørt i forbindelse med en prostitusjonssak i Frankrike.

Denne saken handler om:

De to franske landslagsspillerne Franck Ribéry og Sidney Govou skal forrige uke ha blitt avhørt i forbindelse med en prostitusjonssak, ifølge det franske nettstedet Le Point. Ribéry skal ha betalt for å ha sex med en mindreårig jente.

I tillegg til Ribéry og Govou, som møtes i Champions League-semifinale denne uken, skal to andre, franske landslagspillere være innblandet i saken. Disse avhøres senere.

De angivelige sexkjøpene skal ha skjedd på en nattklubb i Paris, og ble avslørt av politiet forrige uke. En av spillerne skal ha bekreftet overfor politiet å ha hatt en relasjon med en mindreårig jente, men han hevder at han ikke visste hvor gammel den prostituerte var.

Ribérys advokat, Sophie Bottai, sier følgende i en pressemelding:

- Denne saken handler ikke om Ribéry, og kommer i verste fall bare til å avsløre klientens privatliv og krever derfor ingen kommentar.

- Han er avhørt som vitne. For oss stopper saken der, sier advokaten til radiostasjonen RMC.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball