Hovedinnhold

PSG nekter Ancelotti Real-overgang

REAL DRØM: Carlo Ancelotti feirer ligagull med PSG i Frankrike. Nå vil han til Spania, men får nei. Foto: Kenzo Tribouillard, Afp
REAL DRØM: Carlo Ancelotti feirer ligagull med PSG i Frankrike. Nå vil han til Spania, men får nei. Foto: Kenzo Tribouillard, Afp
Carlo Ancelotti (53) ønsker å slutte i Paris Saint-Germain for å erstatte José Mourinho i Real Madrid, men franskmennene setter ned foten.

Denne saken handler om:

Ancelotti har ett år igjen av kontrakten med PSG.

- Mitt ønske er å forlate klubben. Jeg har bedt om å få reise. Jeg må bare vente på svaret fra klubben. De trenger noen dager på å bestemme seg, sa Ancelotti søndag.

Les også:  Marca: - Mourinho går til Chelsea

Eier Nasser al-Khelaifi gjør alt han kan for å beholde gulltreneren.

- Han sa at han ønsket å forlate oss til fordel for Real Madrid. Jeg sa at det ikke er mulig fordi han har igjen ett år av kontrakten. Det er vår beslutning, sier al-Khelaifi til BeIN Sport.

Siste ord er neppe sagt.

- Dette er hans problem, ikke vårt. Vi har til og med tilbudt han kontraktsforlengelse. Når du er under kontrakt, pleier du å respektere den, sier PSG-presidenten.

- Det er mange muligheter. Real Madrid er en mulighet. Men jeg er under kontrakt her og må vente på klubbens beslutning, sier Ancelotti.

Les også:  Gråtende Beckham tok farvel med hjemmefansen

Han ledet PSG til seriegull denne sesongen. De var parislagets første seriemesterskap siden 1994.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball