Hovedinnhold

Ibrahimovic reddet poeng i seriedebuten

SCORET: Zlatan Ibrahimovic scoret begge Paris Sint-Germains mål i serieåpningen mot Lorient. Foto: Afp
SCORET: Zlatan Ibrahimovic scoret begge Paris Sint-Germains mål i serieåpningen mot Lorient. Foto: Afp
Paris Saint-Germain var på tynn is i seriepremieren hjemme mot Lorient lørdag. To mål av nyinnkjøpte Zlatan Ibrahimovic sikret likevel 2-2 og ett poeng for de styrtrike pariserne.

Denne saken handler om:

PSG satser tungt på å nå toppen av europeisk fotball. Klubben har hentet inn en rekke tunge navn foran sesongstarten. Inn i spillerstallen er navn som Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva og Zlatan Ibrahimovic kommet.

Silva var opptatt med finalespill for Brasil i OL lørdag, men de to øvrige var i startoppstillingen. Det hjalp ikke vertene spesielt mye i første omgang på Parc des Princes.

Ibrahimovic-kompis Maxwell, som i PSG spiller i samme klubb som svensken for fjerde gang, sørget nemlig for en riktig dårlig start da han laget selvmål på et innlegg fra venstre allerede etter tre minutter.

Lorient har over flere år vært en plagsom motstander for Paris Saint-Germain, og hjemmepublikum kunne knapt tro det da Jeremie Aliadière doblet ledelsen for gjestene på overtid i første omgang.

Etter pause begynte Zlatan Ibrahimovic å vise hvorfor han er hentet til Paris for et betydelig antall millioner euro, selv om han har passert 30 år. Først viste han både styrke og skarphet da han sørget for reduseringen. Deretter var svensken det naturlige valget da PSG fikk muligheten fra straffemerket like før slutt. Ibrahimovic gjorde ingen feil og sikret 2-2.

Trener Carlo Ancelotti unngikk dermed en ydmykelse allerede i første kamp av sesongen. Italieneren etter planen skal lede stjernemannskapet til ligatittelen han og klubben ikke klarte å hente i vår. Da vant Montpellier, som åpnet med 1-1 mot Toulouse og Daniel Braaten fredag, serien.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball