Hovedinnhold

Terry vil ha Cole i startelleveren

GODT HUMØR: John Terry (fra venstre), Joe Cole og Ashley Cole på trening for England. Foto: Reuters
GODT HUMØR: John Terry (fra venstre), Joe Cole og Ashley Cole på trening for England. Foto: Reuters
John Terry har anbefalt landslagssjef Fabio Capello om å finne plass til Joe Cole i Englands avgjørende VM-kamp mot Slovenia.

Denne saken handler om:

Spill VM Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære under sommerens fotball-VM.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!

Det melder Sportinglife, gjengitt fra Press Association søndag.

Den tidligere landslagskapteinen mener Cole og Wayne Rooney er de eneste spillerne som er kapable til å bryte ned motstan

VGD:  Diskutér fotball-VM her 

Cole, som nylig ble fristilt fra Terrys klubb Chelsea, spilte mye i Englands treningskamper før mesterskapet, men har så langt ikke blitt funnet god nok for spill i oppgjørene mot USA og Algerie.

- Jeg tror han kan forandre spillet vårt. Vi så i Chelsea at han ble en markant styrke for oss etter at han kom tilbake fra skade til rett tid. Han scoret et flott mål borte mot Manchester United som viste seg å bli avgjørende, argumenterer Terry overfor.

- Joe er en spillertype som gir alltid er spillbar og gir alt enten han starter en kamp eller bare er på treningsfeltet. Personlig mener jeg Joe og Wayne er de eneste som virkelig kan åpne spillet og være nøkler til å bryte ned forsvar.

- Ikke prestert godt nok

Midtstopperen er klar over at England blir nødt til å finne tilbake til taktene fra VM-kvalifiseringen, der laget vant ni av ti oppgjør, for å slå de slovenske gruppelederne. Og håndtere nerver og press blir minst like viktig.

- Jeg har hørt noen si at vi spiller med frykt. Det vil alltid være litt nerver til stede, enten man spiller med England eller Chelsea. Slik var det for meg da jeg var 17, og fortsatt når jeg er 31. Men med en gang du er på banen er du fullt konsentrert på jobben du skal gjøre.

- Faktum er at vi ikke har prestert godt nok. Det gjorde vi i kvalifiseringen. Vi forsvarte oss godt og scoret mange mål. Det må vi finne tilbake til nå, sier forsvarsklippen til Sportinglife.

Alt om fotball-VM:  Sjekk VG Netts fotballforside 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball