Hovedinnhold

- Tatoveringene er ekte kunst

I kveld skal Danmarks jernmann stoppe Eto'o

DEKKER ARMEN: Daniel Aggers tatoveringer dekker hele den venstre armen hans. Foto: Bjørn S. Delebekk
DEKKER ARMEN: Daniel Aggers tatoveringer dekker hele den venstre armen hans. Foto: Bjørn S. Delebekk
JO'BURG/PRETORIA (VG Nett) Han skal tidligere ha truet med å tatovere hele Liverpool-stallen. Selv har ikke Daniel Agger peiling på hvor mange tatoveringer han har.

Denne saken handler om:

Den danske Liverpool-stopperen er selv en høyst kvalifisert tatovør, og er innom brorens sjappe i Danmark så ofte han kan.

Etter 0-2-tapet mot Nederland, der han selv var sist på 0-1, var han naturlig nok en skuffet mann. Men da VG Nett brakte tatoveringene hans på banen, ble klimaet i pressesonen i Soccer City straks bedre.

- De er ekte kunst, smiler han.

Dansken, som må stoppe Samuel Eto'o og Kamerun i kveld, har blant annet en viking på den ene armen. Sammen med noen stammesymbol, søskenes navn på brystet og inskripsjonen «mors certa hora incerta»; «døden er sikker, dens time ikke».

- He, he. Jeg syntes den var kul og passet ganske bra. Men jeg har så mange nå, at jeg ikke har helt oversikten lenger, forteller Agger.

VG LIVE: Følg Kamerun-Danmark fra kl. 20.30 

Anbefaler kul skygge

I disse dager kårer verdens kanskje mest kjente tatoveringsartist, Kat von D, Norges tøffeste tattoo på VG Nett.

Delta i konkurrasen her!

Agger er i alle fall klar på hva han ser etter i en kul tatovering.

- Det viktigste for meg er skyggeleggingen. En kul skygge er det som gjør tatoveringen, sier han.

VG Manager: Sjekk status for ditt lag 

Stjerneduell?

På motsatt banehalvdel i dag, står Kameruns store stjerne, Samuel Eto'o. Inter-spissen og hans lagkamerater innledet VM med 0-1-tap mot Japan og står dermed, som Danmark, på null poeng.

Derfor er kampen svært viktig for begge lag.

- Jeg vil gjøre mitt beste for landet mitt. Det er en uhyre viktig kamp. Jeg håper at vi etter kampen kan si at vi gjorde alt, og at Gud tar den rette beslutningen, sier Samuel Eto'o, ifølge Ekstra Bladet.

Om det blir en stjerneduell mellom danskenes Agger og Eto'o på spissplass hos Kamerun, er uvisst.

I forrige kamp ble nemlig Eto'o brukt på høyrekant av trener Paul le Guen. Men selv vet han ikke om han flyttes opp på spissplass etter en mislykket kamp sist.

- Jeg er den siste dere må spørre om posisjonsvalget, det får andre vurdere. Men jeg skulle gjerne visst om jeg spiller i nærheten av målet, sier Eto'o.

Alt om fotball: Sjekk VG Netts fotballforside 

KAMERUNS STJERNE: Samuel Eto'o. Foto: AP
KAMERUNS STJERNE: Samuel Eto'o. Foto: AP

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball