Hovedinnhold

Paraguay mot avansement etter enkel seier

0-1: Enrique Vera jubler over sin scoring mot Slovakia, sammen med Carlos Bonet. Foto: AFP
0-1: Enrique Vera jubler over sin scoring mot Slovakia, sammen med Carlos Bonet. Foto: AFP
(VG Nett) (Slovakia - Paraguay 0-2) Slovakia hadde ingenting å stille opp med da Paraguay tok et langt steg mot åttendedelsfinale.

Denne saken handler om:

Scoringer av Enrique Vera og Christian Riveros sørget for en komfortabel 2-0-seier til Paraguay mot Slovakia, og dermed står sør-amerikanerne med fire poeng og foreløpig ledelse i gruppe F. Med tanke på at jumbotippede New Zealand venter i siste kamp, skal det mye til om ikke Paraguay er videre.

VG LIVE:Vi fulgte kampen direkte.

En god Lucas Barrios sto bak 1-0. Han spilte fri Vera med en god pasning i det 27. minutt og midtbanespilleren fikk strukket frem foten i en duell med to slovakere og satt ballen i mål. En flott scoring.

VGD:Danser Parguyansk Polka :)Diskutér kampen her!

Slovakia hadde veldig lite å komme med og virket egentlig aldri å være noen trussel for Paraguay. På sidelinjen virket trener Vladimir Weiss handlingslammet og gjorde ikke noe bytte før i det 70. minutt.

- Helt håpløst, mente talentspeider Stig Torbjørnsen i Viasat-studioet.

- Lite coaching fra sidelinjen, det virket som han tenkte at her taper vi uansett, oppsummerte Andre Bergdølmo i stolen ved siden av.

Byttet klarte ikke å sette fart i Slovakia og Paraguay kontrollerte hele kampen. Da Riveros økte til 2-0 i det 86. minutt, var kampen avgjort.

Slovakia står med ett poeng etter 1-1 mot New Zealand i sin første kamp, og må slå Italia i siste kamp for å gå videre.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball