Hovedinnhold

Måtte på do - ble stoppet av Beckham

BLE PAFF: David Beckham visste ikke hva han skulle si da en supporter kom seg inn i England-garderoben. Foto: Reuters
BLE PAFF: David Beckham visste ikke hva han skulle si da en supporter kom seg inn i England-garderoben. Foto: Reuters
(VG Nett) Supporteren som fredag tok seg inn i den engelske VM-garderoben, var bare på utkikk etter et toalett.

Denne saken handler om:

I dag snakker den 32 år gamle England-supporteren Pavlos Joseph ut i Sunday Mirror om hans mye omtalte besøk i garderoben etter kampen mot Algerie fredag.

- Det sprøeste er at jeg bare var på leting etter et toalett, sier Joseph.

Les også:Prinsene tar skylden for sikkerhetsglipp

Manchester United-supporteren fra London sier han sto og ventet på tre familiemedlemmer på utsiden av stadion, men etter å ha ventet i en halvtime gikk han på utkikk etter et toalett. Han ble vist innover i korridorene av en vakt og plutselig befant han seg i garderoben til det engelske laget.

Blogg:Elendig start for Premier League-spillerne

- Jeg gikk over gresset og gjennom tunnelen. Til slutt gikk jeg til høyre, ned en korridor og før jeg visste ordet av det sto jeg i garderoben. Det var ingen dør. Og det neste jeg så var at David Beckham sto foran meg. Han gikk rundt i sin England-dress med hendene i lommen og så ned i gulvet. Jeg stoppet og så meg rundt, jeg kunne ikke tro hvor jeg var, sier Joseph.

Naken Joe Cole

32-åringen forteller at han blant annet så Joe Cole komme ut av dusjen og at en forjamset Beckham til slutt snakket til ham.

- Han tok et skritt mot meg og sa: «Oj, hvem er du?». Først visste jeg ikke hva jeg skulle si. Jeg så rundt på alle sammen før jeg svarte: «Jeg er Pavlos og jeg trenger å låne toalettet».

Og supporteren benyttet samtidig sjansen til å fortelle hva han mente om lagets innsats på mot Algerie.

- Jeg så David rett i øynene og sa: «David, vi har brukt mye penger på å komme hit. Dette er en skam. Hva kommer du til å gjøre med det?».

Pavlos fikk ikke svar fra hverken Beckham eller spillerne før han ble geleidet ut av en FIFA-ansatt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball