Hovedinnhold

Hva i all verden driver du med her, Vidic?

- Jeg var ikke orientert

HER SKJER DET: Namanja Vidic kaster seg frem og handser inn i eget felt. Heldigvis for United-stopperen misset Podolski fra 11-meteren. Foto: Reuters
HER SKJER DET: Namanja Vidic kaster seg frem og handser inn i eget felt. Heldigvis for United-stopperen misset Podolski fra 11-meteren. Foto: Reuters
(VG Nett) (Tyskland - Serbia 0-1) 14 minutter etter pause handset en upresset Nemanja Vidic (28) og skaffet tyskerne straffespark. Nå forklarer han hva som skjedde.

Denne saken handler om:

Spill VM Manager


  • Konkurrer om fete premier, heder og ære under sommerens fotball-VM.
  • Kjøp spillere for 50 millioner kroner.
  • Konkurrer mot tusenvis av andre managere.
  • Lag ditt drømmelag her!

Serbias stopperkjempe var nær ved å bli syndebukk med sin merkelige manøver mot Tyskland fredag. Vidic kastet seg frem på et innlegg fra siden med armene ut til siden og nærmest fistet ballen videre.

VG Nett-leser:
Lurer på om dette er noe serberne har trent på før VM.
Diskuter her! 

Dommeren kunne ikke annet enn å dømme straffe til tyskerne. Lukas Podolski misset, og sørget for at Vidic kunne kaste seg rundt keeper Vladimir Stojkovic og takke for hjelpen.

- Jeg er veldig lettet. Det var min feil. Jeg var ikke orientert og handset. Heldigvis tok Stojkovic frem en fantastisk redning, sier Vidic til FIFAs nettside.

VG LIVE:  Vi fulgte kampen direkte her! 

United-stopperen gikk bort til målvakten, som spilte for Wigan i Premier League i vår, etter kampen og ga lagkompisen en solid klem.

- Jeg sa jeg skylder han en gave, og spurte hva han ønsket seg. Men når jeg tenker på det, er det jeg som burde be han om en gave. Han er helten som får masse oppmerksomhet. Jeg ga han den muligheten, ler Vidic.

Den 26 år gamle Vladimir Stojkovic har fremstått som alt annet enn trygg mellom Wigan-stengene, men holdt nullen da Serbia tok tre poeng fra sterke tyskere.

Les også:  Røde Klose stanset Tyskland-festen 

- Alle har gitt han en klem i garderoben. Han spilte en stor kamp og leverte flere sterke redninger. Mot Ghana ga vi bort en straffe, og de slo oss. Vi kunne ikke tro at det skulle skje igjen. Heldigvis reddet han oss, sier Neven Subotic.

- Jeg visste ikke hvilken vei jeg skulle kaste meg. Jeg bare tok en sjanse, og heldigvis gikk det bra. Jeg er veldig, veldig fornøyd. Vi slo en stor fotballnasjon, sier keeper Stojkovic.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball