Hovedinnhold

Fulltreffer for blekkspruten Paul

FIKK RETT: Her spår blekkspruten Paul at Spania vinner VM. Foto: AFP
FIKK RETT: Her spår blekkspruten Paul at Spania vinner VM. Foto: AFP
(VG Nett) Han har grunn til å være høy i hatten. Blekkspruten Paul fikk rett igjen, Spania er verdensmestere i fotball.

Denne saken handler om:

Hele verdens akvarieyndling var klar i sin tale i Oberhaus i Tyskland i fredag - Spania vinner VM! Og ingen tvil om at han fikk rett.

Da de to boksene med flaggene til Spania og Nederland ble senket ned i vannet, var ikke Paul et sekund i tvil - han fløt direkte bort til den spanske boksen og klamret seg fast med alle åtte armer. Han tok seg tid til å så vidt pirke borti den nederlandske boksen, men droppet så hele ideen - og stupte opp i Spania-boksen på musling-jakt.

Bronse

Han spådde også tysk seier i bronsefinalen, og fikk rett. Tyskland vant 3-2 mot Uruguay. Britiskfødte Paul fikk den tyske nasjonen imot seg da han spådde tysk nederlag mot gullvinnerne Spania, i semifinalen.

Kreative blekksprut-oppskrifter var å finne på nettet, men Paul tok alt med knusende ro. For det var ikke bare negative meldinger oraklet fikk.

Les også:Paul har gått i hi etter tysk tap

- Han mottar jo også mange hyggelige meldinger. Blant annet kjærlighetsbrev, sier underholdningssjef Daniel Fey, til VG Nett.

Det er liten sjanse for at Paul lever til å se fotball-EM om to år. Men han har satt spor etter seg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball