Hovedinnhold

Elano trolig med mot Portugal

OPPTUR: Kaka (t.h.) må sone karantene, men Elano kan reise seg fra båren og være klar til neste VM-kamp i Sør-Afrika. Foto: AP
OPPTUR: Kaka (t.h.) må sone karantene, men Elano kan reise seg fra båren og være klar til neste VM-kamp i Sør-Afrika. Foto: AP
Det så stygt ut da Elano ble båret av banen med det som så ut å være en alvorlig skade, men brasilianeren ser ut til å rekke siste gruppespillkamp mot Portugal.

Denne saken handler om:

Elano har scoret to mål for Brasil så langt. Først i 2-1-seieren over Nord-Korea og deretter i søndagens 3-1-seier over Elfenbenskysten.

Galatasaray-spilleren ble taklet stygt i høyrefoten og vred seg i smerter. Han slapp ifølge lagkameratene unna brudd.

- Han fikk en veldig tøff smell i beinet, men det er bare en smell og vi håper han er klar igjen i løpet av to dager. Det vil gjøre vondt, men han skal kunne spille, lød dommen fra tomålsscorer Luis Fabiano.

Brasil har vunnet VM fem ganger. De er allerede klar for cupspillet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball