Hovedinnhold

Rooney: - Jeg har gjort en hårtransplantasjon

FÅR STØTTE: Wayne Rooney får massiv støtte på Twitter etter at han fortalte at han hadde gjort en hårtransplantasjon. Foto: Pa Photos
FÅR STØTTE: Wayne Rooney får massiv støtte på Twitter etter at han fortalte at han hadde gjort en hårtransplantasjon. Foto: Pa Photos
(VG Nett) United-stjernen Wayne Rooney bekreftet lørdag at han har gjort en hårtransplantasjon.

Denne saken handler om:

Fakta om hårtransplantasjon

  • Hårtransplantasjon er et kirurgisk inngrep, og er den eneste måten å behandle permanent håravfall/hårtap.
  • Det finne to måter å gjøre hårtransplantasjoner på: FUE-metoden, som innebærer at enkelte hårsekker plukkes ut en og en, for deretter å bli plassert ved mottagerområdet. STRIP-metoden innebærer at en hudremse med et stort antall hårsekker, løsnes fra baksiden av hodet, før de blir separert via et mikroskop og plassert ved mottakerområdet.
  • For å skape best tenkelige tilvekstforutsetninger for det transplanterte håret anbefales tilleggsbehandlinger med laser eller legemidler.
  • Ved enkelte transplantasjoner må pasienten avstå fra krevende fysiske anstrengelser, som trening, i omtrent tre uker.
  • Kilde: Plastiskkirurgi.nu

- Jeg vil bare bekrefte til alle mine følgere, jeg har hatt en hårtransplantasjon. Jeg var i ferd med å bli skallet i en alder av 25 år, så hvorfor ikke? Jeg er fornøyd med resultatet, skriver han på sin Twitter-profil.

Videre skriver han at han fremdeles er litt hoven.

- Når det blir bra, vil dere bli de første til å se det. Kan noen anbefale en god hårgelé, skriver han videre.

Rooney forteller også at han gjorde transplantasjonen på en hårklinikk i Harley Street i London.

VG Live: Følg dagens EM-kvalifiseringskamper her.

Manchester United-stjernen får mange støttemeldinger på Twitter for at han gikk ut å fortalte verden om behandlingen sin.

- Skal vi prøve å gjøre «hairwego» trending, skrev han også.

Med det mener han å gjøre «hairwego» til et av de mest populære samtaleemnene på Twitter. Det klarte han i løpet av en liten halvtime.

- Kommer til å se fem år yngre ut

Rooney ble ifølge The Telegraph sett, da han forlot The Queen Anne Street Medical Centre torsdag. Avisen hever at Rooney har bestilt to åttetimers behandlinger, som angivelig skal ha kostet mange titalls tusen kroner.

Han hadde på seg joggedress, hette og caps, da han forlot den kjente klinikken i Harley Street i London.

Taboloidavisen The Sun har også publisert et bilde av Rooney der han angivelig skal forlate klinikken i London.

- Han kommer til å se fem år yngre ut. Wayne har tenkt på dette en stund, sier en kilde til The Sun.

- Han har snakket med en modell, som hadde hatt en behandling, og ble så imponert at han valgte å gjøre det, sier kilden.

Rooney er suspendert til dagens EM-kvalifiseringskamp mot Sveits, og blir dermed ikke å se på banen for England i kveld.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball