Hovedinnhold

Frankrike åpner saker mot fire spillere

EN AV FIRE: Den franske spilleren Samir Nasri er en av de fire spillerne som det franske fotballforbundet nå tar ut disiplinærsak mot. Foto: Afp/ Franck Fife
EN AV FIRE: Den franske spilleren Samir Nasri er en av de fire spillerne som det franske fotballforbundet nå tar ut disiplinærsak mot. Foto: Afp/ Franck Fife
Det franske fotballforbundet opplyser at det har startet disiplinærsaker mot Samir Nasri, Hatem Ben Arfa, Jérémy Ménez og Yann M'vila for dårlig oppførsel under EM.

Denne saken handler om:

- Ben Arfa, M'vila, Nasri og Ménez må møte for disiplinærkomiteen, sa Frankrikes fotballpresident Noël Le Graët tirsdag.

Frankrike ble slått ut i EM-kvartfinalen med 0-2 mot Spania, som senere vant turneringen.

Etter mesterskapet valgte Laurent Blanc ikke å forlenge sin kontrakt som landslagssjef.

Nasri er spilleren som har vært mest kritisert i den franske troppen. Blant annet var han meget tøff i ordbruken mot en journalist etter 0-2-tapet for Sverige i gruppespillet. Det har vært hevdet at Nasri kan få inntil to års utestengelse fra landslaget.

Forbundet har også bestemt seg for å holde tilbake bonusene til hele det franske laget, i påvente at disiplinærsakene. Samtlige av spillerne hadde opprinnelig opparbeidet seg en bonus på 100.000 euro (750.000 kroner).

- Det er utbetalinger vi har blokkert. Pengene vil kanskje, eller kanskje ikke bli utbetalt senere, sier Le Graët.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball