Hovedinnhold

Cech med kjempebrøler mot Hellas

...men to mål på seks minutter holdt til tsjekkisk seier

KEEPERTABBE: Petr Cech mistet ballen og ga bort et mål til Hellas og Fanis Gekas (t.v.). Foto: REUTERS/Kacper Pempel
KEEPERTABBE: Petr Cech mistet ballen og ga bort et mål til Hellas og Fanis Gekas (t.v.). Foto: REUTERS/Kacper Pempel
(VG Nett) (Hellas-Tsjekkia 1-2) Her fortviler Petr Cech (30) etter å ha tabbet seg ut - og invitert Hellas inn i kampen igjen.

Denne saken handler om:

To Tsjekkia-mål på de seks første minuttene av kampen holdt imidlertid til seier.

Allerede etter tre minutter satt den første ballen i mål bak Hellas-målvakt Konstantinos Chalkias.

Da var det Petr Jiracek som ble spilt helt fri, og enkelt kunne sende tsjekkerne i ledelsen.

Etter seks minutter var det Vaaclav Pilars tur. I kamp med flere grekere foran mål, kom han først på et innlegg og kjempet ballen over målstreken.

VG LIVE: Les fyldig referat her

Åtte minutter etter hvilen markerte Cech seg med en mindre heldig inngripen. Tsjekkias keeper skal bare plukke opp et gjennomspill, men glipper ballen og Theofanis Gekas kan enkelt sette den i det åpne målet.

- Dette er EMs største keepertabbe så langt. Det er litt den faren for å støte på kollegaen som gjør at han tar blikket litt bort fra ballen, sier Canal Plus-ekspert Frode Olsen.

Etter målet hadde Hellas ballen mest og presset på for å få den viktige utligningen. Men de store sjansene uteble for grekerne, og Tsjekkia skapte heller ikke noe som helst. Dermed ebbet det ut til 2-1-seier og tre viktige poeng for tsjekkerne.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball