Hovedinnhold

Tyskland-sjefen får tyn etter trusegrafsing

FÅR TRUSEKJEFT: Tysklands landslagstrener Joachim Löw er uhyre suksessfull som Tyskland-trener. Alle er like begeistret over hans bisarre uvaner på sidelinjen.
FÅR TRUSEKJEFT: Tysklands landslagstrener Joachim Löw er uhyre suksessfull som Tyskland-trener. Alle er like begeistret over hans bisarre uvaner på sidelinjen. Foto: Michael Probst, AP
Tysklands landslagssjef Joachim Löw (56) skaper nok en gang sterke reaksjoner på grunn av sine uappetittelige uvaner på sidelinjen.

Denne saken handler om:

Fra buse til truse. Tyskland-trener Löw har tidligere blitt tatt på fersken i nesepilling, og nå har han tatt det et skritt lengre. Mannen med den mørke manken er verdensmester i fotball, men kanskje ikke på samme nivå når det gjelder å vite hva man bør og ikke bør gjøre når man vises direkte på TV-skjermen over hele verden.

Husker du? Her blir Tysklands trener fersket i busespising

Da Tyskland slo Ukraina 2-0 søndag kveld, ble Löw tatt på fersken i å pille seg i nesen et tjuetalls ganger, viste en samling laget av TV 2s kveldsprogram FC EM. Men det stoppet ikke der. TV-bildene viser også en Löw som stikker hånden i buksen og klør seg i skrittet, før han deretter løfter hånden mot munnen. Senere gjør han det samme, men da er skrittet byttet ut med baken.

Ekstern lenke: Her kan du se Löws trusegrafsing

Bildene får Aleksander Schau og Thomas Aune i FC EM-studio til å reagere sterkt.

GLA' I NESA: Tyskland-trener Joachim Löw i 2010.
GLA' I NESA: Tyskland-trener Joachim Löw i 2010. Foto: Gero Breloer, AP

– Det var noen som sa at det han gjorde i dag, serverte oppkast i munnen til seerne, sier Aleksander Schau før han reagerer på TV-bilder som viser at Löw løfter fingrene mot munnen etter å ha plukket seg i baken.

EM-profeten - sjekk hvordan du ligger an!

– Jeg må skylle munnen, altså. Tenk på det neste gang du spiser for eksempel ostepop – at det er det det alltid lukter fra fingrene til Joachim, sier Schau.

– Dette er den verste han har hatt, konstaterer han.

Les også: Tyskland-helten ville spille for Albania

Aune legger til:

– Man skulle jo tro at han skjønner at folk ser dette, og at han går videre i livet. Men det gjør han altså ikke.

De to moroklumpene uttrykte sin medfølelse for mot- og medspillere som måtte ta imot Löws håndhilsen etter kampen.

Spansk storavis: Ødegaard ferdig i Castilla

Löws manøvrer har også skapt reaksjoner på Twitter. «Vet ikke Löw at det er kamera på stadion? Drøyt», skriver sportsbloggeren Andreas Selliaas.

På fotballbanen fikk Tyskland en perfekt start på EM. De slo Ukraina 2-0 etter scoringer av Shkodran Mustafi og Bastian Schweinsteiger. Det betyr at landet fortsatt har til gode å tape en åpningskamp i EM.

– Det var ikke så enkelt mot et sterkt forsvar, og kontringene deres var veldig farlige, men vi fant en løsning på det i andre omgang, og derfor er jeg ganske fornøyd med kampen og resultatet, oppsummerte Löw ifølge The Guardian.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball