Hovedinnhold

Denne scoringen skulle City aldri fått

(Manchester City – Everton 3-1, 4-3 sammenlagt) Sergio Agüero scoret det siste, men Kevin De Bruynes nettsus ble stående som avgjørende da Manchester City tok seg til finale i ligacupen.

Denne saken handler om:

Med tap 1-2 på bortebane var Manchester City nødt til å vinne i returoppgjøret i Manchester onsdag kveld. Da Kevin De Bruyne la på til 2-1 for vertene, etter scoringer av Ross Barkley og Fernandinho, var hjemmelaget sikret ekstraomganger. Drøye seks minutter senere satte Sergio Agüero ballen i nettet, og finaleplassen var sikret.

VG Live: Vi fulgte kampen direkte!

Reprisene viste imidlertid at Citys andre mål aldri skulle ha blitt godkjent. Raheem Sterlings innlegg fra venstresiden ble slått fra bak dødlinjen, noe som skulle resultert i utspill fra keeper.

Den tidligere Liverpool-, Everton- og West Ham-spilleren Don Hutchison er blant mange som fanget opp TV-bildene, og delte det på sosiale medier.

Fotballjournalist Lars Sivertsen var også blant de mange som oppfattet situasjonen. Han beskriver forsvarsspillerne til Everton, som ble stående å rope på dommer, som «under juniornivå».

– Det var en dårlig avgjørelse av linjedommeren, sier tidligere Leicester-spiller, nå fotballkommentator, Robbie Savage, ifølge BBC.

De Bruyne ut med skade

Målscoreren bak det omstridte målet måtte senere ut med skade. Belgieren gikk ned i en duell, og så ut til å være i store smerter. Kneet til midtbanespilleren ble plassert i en skinne, før han ble båret av banen.

Les også: Liverpool til finale etter straffedrama

– Jeg håper jeg tar feil, men basert på min erfaring ser det ut som en alvorlig kneskade, sier Savage.

I ligacupfinalen på Wembley 28. februar møter Manchester City Liverpool, som tok seg videre etter et straffedrama mot Stoke tirsdag kveld.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball