Hovedinnhold

Forren storspilte med Moyes på tribunen

... men FCK vant og Molde er ute av årets Europa League

FULGTE MED: Everton-manager David Moyes fulgte nøye med Vegard Forren i kampen mot FC København. Foto: Erik Birkeland/NTB Scanpix
FULGTE MED: Everton-manager David Moyes fulgte nøye med Vegard Forren i kampen mot FC København. Foto: Erik Birkeland/NTB Scanpix
MOLDE (VG Nett) (Molde-FC København 1-2) Etter fire tap på fem kamper er Moldes Europa League-eventyr over. For Vegard Forren kan det være nå det begynner.

Denne saken handler om:

Foran en Everton-delegasjon med David Moyes i spissen, leverte Forren en solid kamp i Molde-forsvaret. Interessen for landslagsspilleren er stor, og en overgang kan skje raskt.

- Jeg har et håp om å få sjansen i en større europeisk klubb en dag. Om det skjer nå, eller om to tre år, vet jeg ikke. Det er ikke noe jeg stresser med, sa Vegard Forren til Max etter kampen.

- Vi ble hardt straffet. Vi fortjente mer etter den andre omgangen vi spilte. Jeg er litt skuffet nå, det er for dårlig å slippe inn to mål. Men jeg er fornøyd med egen prestasjon, fortsatte han.

At FC København tok ledelsen kan han i alle fall ikke lastes for. Det var Daniel Chima Chukwu som klønete lagde straffespark etter en corner. Rutinerte Cesar Santin satte ballen midt i mål etter at keeper Espen Bugge Pettersen valgte side vél tidlig.

VG LIVE:  Slik var kampen 

Straffemaker Chima utlignet sin egen feil etter en time og også denne gangen ble det mål etter en dødball. Magnus Wolff Eikrem slo frisparket og spissen headet inn 1-1.

Men både Molde og FCK trengte tre poeng ettersom Stuttgart var igang med å feie over Steaua i Romania i en kamp som til slutt endte 5-1 til Stuttgart. Det var det FCK som fikk, i det 76. minutt. Danskene brøt spillet på midtbanen og det var målscorer Santin som var nest sist på ballen før Rurik Gislason satte den inn til 1-2.

- I andre omgang spilte vi veldig bra. Da var det bare ett lag på banen helt til de scorer, sa Ole Gunnar Solskjær til Max etter kampen, og får støtte av Magnus Wolff Eikrem.

- Det er klart vi er skuffet over å ryke ut. Slik vi spiller i andre omgang er slik vi må spille fotball. Vi må være med fra start, sa han til kanalen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball