Hovedinnhold

Mener Fellaini burde vært utvist etter denne hendelsen

• Louis van Gaal: - Fellaini en av banens beste

(Liverpool - Manchester United 2-0) Rett før dommeren blåste for slutt tok Manchester United-spiller Marouane Fellaini (28) ut frustrasjonen sin på Emre Can (22). Morten Langli mener United-spilleren burde vært utvist.

– Fellaini, hva gjør du der!? Det er rødt kort, det! utbrøt Morten Langli idet han så den høye Manchester United-spilleren være ufin mot Emre Can mot slutten av det historiske oppgjøret mot Liverpool.

Etter å ha sett reprisene på hendelsen, der det ser ut som om Fellaini tråkker på Can og så dytter ham i tillegg til å være oppe med albuen, var han like sikker i sin sak.

BAKGRUNN: Man. United-legende slakter lagets opptreden

– Det er jo helt misting. Han måker en arm opp i ansiktet. Det er to-tre kjappe og forsøk på både slag og spark. Det skulle vært direkte rødt kort, mener Langli om episoden som du selv kan se i videoen over.

Dommeren fikk det imidlertid ikke med seg, og dermed slapp Fellaini, som allerede hadde pådratt seg et gult kort i kampen, unna uten utvisning. 

– Hadde dommeren sett det, ville det vært et klart rødt kort, sier tidligere Premier League- og VM-dommer Howard Webb på BT, ifølge Goal. Han forklarer at UEFA kan straffe Fellaini i ettertid ettersom ingen av dommerne fikk med seg episoden.

Akkurat det er nok både spillerens og manager Louis van Gaals minste bekymring etter opptredenen mot erkerival Liverpool. Sistnevnte bedyrer også at han ikke fikk med seg hendelsen.

– Jeg så det ikke, men jeg må si at Fellaini var en av de beste spillerne på banen, sier Louis van Gaal ifølge BBC.

Det er nok ikke alle som er enige med ham, og fra ekspertplass fulgte tidligere United-spiller Paul Scholes med på kampen. Han var mer enn misfornøyd med sin gamleklubbs innsats, og på BTs direktesending slaktet han van Gaals valg og taktikk underveis.

TIDLIGERE TORSDAG: Dortmunds «Batman og Robin» senket Spurs

Nå ser det stygt ut med tanke på avansement i Europa League for Manchester-klubben. 0-2 gjør at laget må vinne minst 2-0 for å ha en sjanse til å gå videre - og dersom Liverpool scorer ett eller flere på Old Trafford neste uke, må United vinne med tre eller mer.

– Jeg gir Liverpool 85 prosent sjanse til å gå videre, sier Mjøndalen-spiller Mads Hansen i VGTVs studio.

– Det er jeg enig i, stemmer Morten Langli i.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball