Hovedinnhold

Rushfeldt: - Dette er ikke et halleluja-resultat

Toppscoreren toner ned bragden i Baskerland

JOBBEN IKKE GJORT: Sigurd Rushfeldt tror Atlethic Bilbao kan bli vanskelig å bryte ned på Alfheim. Foto: AP
JOBBEN IKKE GJORT: Sigurd Rushfeldt tror Atlethic Bilbao kan bli vanskelig å bryte ned på Alfheim. Foto: AP
(VG Nett) (Atlethic Bilbao - tromsø 3-2) Tromsø var fire fattige minutter unna den store sensasjonen, men Sigurd Rushfeldt advarer mot å ta av før returmatchen.

Denne saken handler om:

- Det er bra å score to mål her på bortebane. Jeg vil si at sjansene er 50/50, men det blir ikke lett. Ingen må tro at dette er et halleluja-resultat for oss. Det blir hardt å bryte dem ned, det er helt sikkert, sier Sigurd Rushfeldt til lokalavisen Nordlys.

Sammen med Morten Moldskred terroriserte han Bilbao-forsvaret, men til slutt greide baskerne å snu oppgjøret, blant annet ved hjelp av en tvilsom straffe som ga 1-1.

- Burde vunnet

- Det er klart det blir tøft, men nå må vi fremover og er nødt til å score mål. Vi er mye bedre da, enn når vi legger oss bakpå og skal prøve å forsvare oss, mener Rushfeldt før returkampen på Alfheim torsdag neste uke.

VG Nett-leser:
Skal mye til for at været vil sjokkere baskerne, de er vant til både regn og kjølige vintre. Augustværet i Tromsø vil således ikke sjokkere dem. Den glinsende plastduken derimot... :)
Diskutér!

Morten Moldskred mener Tromsø burde ha vunnet bortekampen:

- Vi burde ha vunnet denne kampen, når vi ledet to ganger, og hadde fått kampen inn i vårt spor. Men vi slipper inn billige mål, i tillegg til en fantastisk håpløs dommeravgjørelse som ga straffe og 1-1, sier Morten Moldskred om det første oppgjøret.

(Saken fortsetter under bildet)

RASTE MOT STRAFFE: Kevin Larsen protesterte heftig mot straffesparket han fikk mot seg, her mot Markel Susueta. Foto: AP
RASTE MOT STRAFFE: Kevin Larsen protesterte heftig mot straffesparket han fikk mot seg, her mot Markel Susueta. Foto: AP

Han mener TIL spilte godt, til tider fantastisk, og satser alt på at de får utnyttet hjemmefordelen med kunstgress i returen.

- Pinlig av dommeren

Trener Per-Mathias Høgmo fant rom og tid til både å rose og rise dommer Sascha Kevers avgjørelser.

- Han var god, men akkurat den avgjørelsen var gal. Og det kostet oss dyrt. Det var ikke straffespark, og på dette nivået så bør dommeren få med seg det. Pinlig, sier Per-Mathias Høgmo til Nordlys om målet som ga 1-1.

Likevel kom Tromsø tilbake og tok ledelsen igjen. Men i det 86. og 90. minutt glapp det.

- Det er synd at vi ikke klarer å holde 2-1-ledelsen, og det var urutinert av oss i forkant av 2-2-scoringen. Bittert med de to siste. Vi skulle gjerne vært dem foruten, men vi skal ikke la det henge ved oss, sier Høgmo til avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball