Hovedinnhold

David Villa skrøt av norsk kunstgress

Feiret datteren Olaya (3 dager) med scoring

TOMMELEN I MUNN: David Villa feirer mål mot Stabæk ved å hylle sin nyfødte datter. Foto: Bjørn S. Delebekk
TOMMELEN I MUNN: David Villa feirer mål mot Stabæk ved å hylle sin nyfødte datter. Foto: Bjørn S. Delebekk
FORNEBU (VG Nett) (Stabæk - Valencia 0-3) Valencia-spillerne var skeptiske til kunstgress før kampen mot Stabæk. Men ikke etter.

Denne saken handler om:

For etter spansk tremålseier var ikke underlaget i Telenor Arena noe problem likevel.

Les også:Jönsson bekymret over nivåforskjell

- Kunstgresset var bra. Underlaget var jevnt, og det var egentlig en fordel for spillere som oss, mener Valencia-stjernen David Villa (27).

LES OGSÅ:- Ikke kult å bli avkledd

Han scoret spanjolenes andre mål - og feiret med å putte tommelen i munnen. Det var til ære for 27-åringens andre datter, Olaya, som møtte verden for første gang på tirsdag.

At Villa skrøt av kunstgresset i går, er ingen selvfølge. Underlaget har vært et tema i Spania i forkant av kampen. Valencia-spillerne har liten erfaring med kunstgress.

VG Nett-leser:
David Villa alene er vel nærmest verdt 10 x hele start-elleveren til Stabæk.
Diskutér!

- Det så ikke ut som at det plaget dem, humrer Espen Hoff smått sarkastisk til VG Nett etter å ha blitt rundspilt etter alle kunstens regler.

LES OGSÅ:- På grensen til pinlig

For Valencia scoret ikke bare tre bortemål. De hadde fullstendig kontroll på Stabæk gjennom hele oppgjøret.

Dermed får bæringene litt av en oppgave når de skal motivere seg til et pliktløp av en bortekamp i Spania om en snau uke.

- Det gikk greit i dag, men det gjenstår én kamp. Vi skal fremstå profesjonelt i den kampen også. Det blir ikke lekende lett for oss, påstår Villa.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball