Hovedinnhold

Møller Dæhli på vei bort fra United

.... og Molde kan bli neste stoppested

KAN BLI MOLDE-SPILLER: Mats Møller Dæhli kan bli en del av Ole Gunnar Solskjærs mannskap. Foto: John Peters, Getty Images/Erik Birkeland, VG
KAN BLI MOLDE-SPILLER: Mats Møller Dæhli kan bli en del av Ole Gunnar Solskjærs mannskap. Foto: John Peters, Getty Images/Erik Birkeland, VG
(VG Nett) Stortalentet Mats Møller Dæhli blir neppe å se i Manchester United-drakt neste sesong.

Denne saken handler om:

VG får opplyst at Manchester United ønsker at Mats Møller Dæhli skal få spilletid i en annen klubb. Foreløpig er det ikke kjent om det er snakk om et utlån eller en permanent overgang.

- Vi vurdere hele tiden karrieren og veien videre til Mats, så får vi se hvor den går de neste dagene og ukene.
En retur tilbake til Norge kan være aktuelt, sieragent Jim Solbakken til VG.

Møller Dæhli har vært i United siden 2010, og har blitt sett på som en av klubbens mest lovende spillere.

I 2011/2012-sesongen ble han kåret til årets akademispiller, en pris som tidligere har blitt vunnet av stjerner som Ryan Giggs og Paul Scholes.

Kan havne i Molde

Etter det VG erfarer kan Molde være en aktuell klubb. Ole Gunnar Solskjær kjenner Møller Dæhli fra Manchester United, og tenåringen har tidligere trent med de regjerende seriemesterne fra Møre og Romsdal.

Solskjær ønsker å forsterke stallen for å klatre på tabellen, og de regjerende seriemesterne har allerede mistet Magnus Wolff Eikrem til Heerenveen.

Derfor er han ute etter å få inn en ny mann på midtbanen.

Les også: Eikrem om United-Dæhli: - Utrolig talentfull 

Etter 3-1-seieren over Sarpsborg i helgen, bekreftet Solskjær at de er på utkikk etter nye spillere. Tommy Høiland er et navn som er blitt linket til Molde den siste tiden.

- Vi ser etter spillere som kan komplettere stallen og gjerne gi oss noe ekstra og litt råskap. Jeg har ikke snakket med Tommy selv, men han er ung og norsk, noe som passer for oss. Vi henter gjerne spillere innenlands, sa Solskjær.

Spilletid

Møller Dæhli har vært en viktig brikke for Uniteds U18-lag, men har fått lite spilletid for klubbens U21-mannskap.

Laget ledes av Warren Joyce, som overtok Ole Gunnar Solskjærs jobb da han forlot rødtrøyene til fordel for Molde.

VG har vært i kontakt med Molde, men har ikke lykkes med å få en kommentar fra klubbledelsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball