Hovedinnhold

- Nederlands VM-hit Liverpool-klar

FRA ORANSJE TIL RØDT? Elia, her i aksjon under VM 2010, skal være på vei til Liverpool. Foto: PA Photos
FRA ORANSJE TIL RØDT? Elia, her i aksjon under VM 2010, skal være på vei til Liverpool. Foto: PA Photos
(VG Nett) Flere medier skriver at Roy Hodgson har lagt 15 millioner euro på bordet for Eljero Elia (23).

Denne saken handler om:

Den nederlandske Hamburg-vingen skal koste Liverpool 15 millioner euro, altså rundt 120 millioner norske kroner.

Det er Hamburger Morgenpost, lokalavisen i den tyske byen hvor Elia spiller, som skriver at nederlenderen allerede er enig med Liverpool om sin personlige kontrakt. Nyheten er plukket opp av flere, og på supporterfora rundt omkring diskuteres allerede Elias rolle i det kriserammede Liverpool-laget.

Liverpool har lenge vært på jakt etter kantspillere, og i Elia har de i så fall funnet en spennende type. Unggutten gjorde flere fine forestillinger for VM-finalist Nederland under VM i Sør-Afrika i 2010.

VG Nett-leser:
Synes han virker som en spiller som stormer til linja bare for å slå et elendig innlegg, eller drar seg forbi to spillere på fantastisk vis bare for å bli stoppet av den tredje.
Diskuter overgangen her!

Elia kom til Hamburg fra Twente i 2009, og imponerte i sin første sesong. Men i det siste har vingen hatt en fallende kurve.

Overgangsvinduet åpnet igjen etter midnatt, og ryktene i engelsk presse når stadig nye høyder.

Blant de mer seriøse spekulasjonene er at David Beckham skal være aktuell for en låneovergang til Fulham eller Tottenham.

Manchester Uniteds reserve Federico Macheda skal være på vei på lån til Sampdoria.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball