Hovedinnhold

Supporter-leder: - Flaut og idiotisk å reagere slik

HEIST I FLAGGSTANGA: Ei Fernando Torres-dukke henger og dingler på Trondheim Torg. Foto: Privat
HEIST I FLAGGSTANGA: Ei Fernando Torres-dukke henger og dingler på Trondheim Torg. Foto: Privat
(VG Nett) Daglig leder i Liverpools supporterklubb i Norge synes det er idiotisk å drive draktbrenning og dukke-henging etter Torres-overgangen.

Denne saken handler om:

- Det er rett og slett flaut, sier daglig leder i Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch, Tore Hansen til VG Nett.

VG Nett-leser:
Så måtte han gå til Chelsea av alle klubber der ute. Det er det som gjør at jeg er sinna. Jeg hadde tålt det bedre om han hadde gått til en spansk eller italiensk klubb.
Diskutér her! 

«Hengte» Torres

Da Torres hadde forlatt treningsfeltet til Liverpool i dag for å signere kontrakt med Chelsea, lot fansen følelsene få utløp. Utenfor treningsfeltet ble Torres` trøye nummer ni satt fyr på, mens i Trondheim ble ei Torres-dukke hengt opp i flaggstanga på torget. Det var Frank Berget og noen kompiser som oppdaget noe uvanlig hengende i flaggstangen på Trondheim Torg natt til tirsdag.

- Vi gikk bare forbi, og der hang det en Torres-drakt. Jeg kan jo forstå Liverpool-supporterne, sier Berget til VG Nett, og legger til at han ikke hadde noe med saken å gjøre.

Sjekk alle bekreftede overganger her! 

Spent på helgens kamp

Supporter-leder Hansen kan forstå fansens reaksjon, men bifaller den ikke.

- Alle vi som er Liverpool-supportere er vel skuffet nå, det er jeg også. Men jeg tror alle etter hvert vil se at dette handlet om en spiller som i lengre tid har ønsket seg vekk, ikke bare de siste dagene, sier Hansen.

Han innrømmer at det likevel ikke var særlig moro å se Torres figurere på Chelsea-TV i kveld.

- Han satt der med blå bakgrunn, og det var noe som definitivt ikke stemte med det bildet, sier han.

Les også: Solbakken: - Spennende med Torres 

I helgen skal Hansen på Stamford Bridge for å se Liverpool gjeste Chelsea.

- Jeg er spent på hvordan fansen vil ta i mot Torres. Men Liverpool-supportere er vanligvis rause, jeg tror ikke han vil bli hånet, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet!

BRENTE DRAKTA: Her er trøye nummer ni i full fyr - for øvrig det samme trøyenummeret Andy Carroll nå tar over. Foto: PA Photos
BRENTE DRAKTA: Her er trøye nummer ni i full fyr - for øvrig det samme trøyenummeret Andy Carroll nå tar over. Foto: PA Photos


- Glad og stolt

Fernando Torres selv var storfornøyd med å ha satt navnetrekket sitt på Chelsea-papirene mandag kveld.

- Jeg er så glad å stolt over å være her, sa han til Chelsea-TV.

- Det har vært 3-4 harde dager, med tanke på alt jeg har forlatt i Liverpool. Men nå kan jeg kalle meg Chelsea-spiller, det er et stort steg fremover for min karriere, sier han.

Overgangen som slår alle tidligere rekorder i Premier League, ble bekreftet bare et kvarters tid før overgangsvinduet stengte. En overgangssum på 460 millioner kroner er langt høyere enn den tidligere rekorden - som også er svært fersk - nemlig Andy Carrolls 360-millioners signering hos Liverpool.

- Det er lag som Chelsea man blir motivert av å spille mot. Nå skal jeg spille med dem. Alle drømmer om å få spille på de beste lagene i Europa, sier Torres.

Han virket lettet, og smilet var på plass under intervjuet.

- Det er en stor klubb. Mange vil forvente mye av meg, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball