Hovedinnhold

Lillestrøms cuphelt på prøvespill i Premier League – forlater trolig LSK

PÅ VEI BORT: Arnold Origi, her med cuptrofeet på Ullevaal Stadion 3. desember, forlater trolig Lillestrøm i januar.
PÅ VEI BORT: Arnold Origi, her med cuptrofeet på Ullevaal Stadion 3. desember, forlater trolig Lillestrøm i januar. Foto: Cornelius Poppe, NTB scanpix
Lillestrøm bekrefter at keeper Arnold Origi (34) er på vei bort fra klubben. Han er på prøvespill i Crystal Palace.

Denne saken handler om:

Keeperen, som ble kåret til banens beste spiller i cupfinaleseieren mot Sarpsborg i desember, var ikke til stede på årets første LSK-trening.

Etter det VG erfarer, er Origi på prøvespill i Premier League-klubben Crystal Palace ut denne uken. Han skal også være aktuell for en annen engelsk klubb på lavere nivå.

Sportssjef Simon Mesfin i LSK bekrefter overfor VG at den kenyanske keeperen er på prøvespill i England.

– Han er ikke på trening fordi han har bedt om tillatelse om å trene med en klubb i England. Han er der på ubestemt tid, sier Mesfin, som ikke ønsker å gå nærmere inn på hvilken klubb det dreier seg om.

Husker du? Origi angrep LSK-lagkamerat

Det var Romerikes Blad som først omtalte saken. Origi har vært Lillestrøm-spiller siden 2013. I vinter forlater han trolig klubben for å dra til utlandet.

– Jeg regner med at han har spilt sin siste kamp for oss. Vi ønsker ham lykke til videre i karrieren, sier Lillestrøm-trener Arne Erlandsen til VG.

«Ikke lurt å le» med Arnold Origi og Amin Askar:

Origi har ett år igjen av kontrakten med Lillestrøm, men har fått skriftlig tillatelse av klubben til å trene med klubber i England.

– Jeg håper han finner en klubb som gjør at han får til det han ønsker, sier Erlandsen.

VG har vært i kontakt med Arnold Origi. Han sier at han ikke ønsker å kommentere saken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball