Hovedinnhold

Ingebrigtsen til VG: – Unnskyld, Pallesen

<p>BEKYMRET: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen etter tapet i Haugesund, der det meste gikk galt.</p>

BEKYMRET: Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen etter tapet i Haugesund, der det meste gikk galt.

Foto: Jan Kåre Ness, NTB scanpix
Kåre Ingebrigtsen (51) fikk en dårlig smak i munnen etter å ha lest VG. Da ringte han rett til Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen – og ba om unnskyldning.

Denne saken handler om:

– Jeg er 51 år. Han er 19, det er jeg som må ta ansvar her, ikke han, sier Ingebrigtsen til VG – dagen derpå. Det ble ingen jubel-dag søndag, med tap i Haugesund, dårlig humør, det han kaller «rett-i-fella» på spørsmål fra journalister med påfølgende oppklaring dagen etter.

Løser det dårlig

«Jeg driter da vel i hva Pallesen sier. Hva er han, 17 år med 10 kamper? Han ble vel starstruck av Bendtner», var det oppgitte svaret fra Rosenborg-treneren etter kampen, da VGs journalist spurte hva Ingebrigtsen mente om uttelsene fra Haugesund-stopper Fredrik Pallesen Knudsen om hvor svak Nicklas Bendtner hadde vært.

Les også: RBK-styrelederen om Ingebrigtsens reaksjon

Ingebrigtsen forklarer seg til VG dagen derpå:

– Journalisten fikk det svaret han håpet på, han fikk den reaksjonen han ønsket. Men det er jeg som løser dette veldig dårlig, situasjonen, spørsmålene burde selvsagt vært håndtert på en helt annen måte. Ja, det var et kvarter etter kampslutt, men det er ingen unnskyldning. Jeg er 51 år med masse rutine, det er jeg som må ta ansvar her. Jeg bør være rutinert nok til å svare på en helt annen måte, innrømmer Ingebrigtsen.

Her kan du høre gårsdagens intervju med RBK-treneren. Under videoen fortsetter saken:

Har skværet opp

Han forteller at han fikk «dårlig smak i munnen» da han leste saken i VG, og skjønte hva han måtte gjøre. Kåre Ingebrigtsen tar selvkritikk for væremåten sin, og har ingen problemer med å innrømme hva som ble feil i denne saken: Hans egne uttalelser.

– Jeg har skværet opp med Pallesen. Han er 19 år (han er faktisk 20, red anm.), jeg er 51. Jeg har sagt til han at jeg beklager måten jeg formulerte meg på, og jeg har bedt om unnskyldning for en situasjon jeg løste svært dårlig, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til VG.

Haugesund-spilleren bekrefter overfor VG at han og Rosenborg-treneren har skværet opp.

– Jeg setter pris på at han ringer og sier unnskyld, og vi har en gode tone nå, sier han.

Han vil ikke gå innpå hva Ingebrigtsen sa til ham, dog.

– Det har jeg ingen kommentar til. Det blir mellom meg og ham.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball