Hovedinnhold

Her er flere episoder med RBK-Ingebrigtsen

<p>FÅR PEPPER: Kåre Ingebrigtsen har fått mye kritikk for sine kommentarer om Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen i helgen.</p>

FÅR PEPPER: Kåre Ingebrigtsen har fått mye kritikk for sine kommentarer om Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen i helgen.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix
Kåre Ingebrigtsen (51) høster storm for sine uttalelser etter tapet for Haugesund i helgen. Her er noen andre kommentarer den frittalende RBK-treneren har levert i årets sesong.

Denne saken handler om:

• 13. mai, 0-0 borte mot Stabæk.
Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal antydet at «Rosenborg-rytmen» manglet og at trønderne ville få «en tøff vei inn i Europa med det nivået Rosenborg er på nå». – Per nå synes jeg ikke de er gode nok til å gå videre til et gruppespill i Europa, sa Rekdal og fikk svar fra Ingebrigtsen:

– Kjetil har vel ikke vært i Europa, har han det, da? Så referansene hans kan være ymse.

• 4. juni, 3-1-seier mot Strømsgodset.
I Nicklas Bendtners fravær gjorde Matthías Vilhjálmsson en god figur i den første seieren på nesten en måned. Da spørsmålet om det ble endringer på spissplassen til neste kamp kom, hisset RBK-treneren seg opp.

– Skaper noe hele tiden

– Dere holder på og skaper noe hele tiden. Ikke skap noe som ikke er der, svarte Kåre Ingebrigtsen om spissduellen.

• 18. juni, 1-0-tap for Haugesund.
Konfrontert med Haugesund-stopper Fredrik Pallesen Knudsen uttalelse om at Nicklas Bendtner ble lite mobil og stillestående, svarte Kåre Ingebrigtsen slik:

– Pallesen ... Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt 10 eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv.

Skuffet over RBK

I begynnelsen av mai ga Adressa-kommentator Kjetil Kroksæter uttrykk for at Rosenborg ledet serien men helt uten å begeistre. Sportskommentatoren var skuffet over trøndernes prestasjoner. Kåre Ingebrigtsen viste til at med flere nye spillere ville det ta tid før samhandling og relasjoner sitter skikkelig.

Sett denne? Adressa-kommentator stempler Rosenborg som kjedelig

– Vi må bygge det videre fra den grunnsteinen. Kroksæter blir vel aldri fornøyd hvis vi ikke reiser rundt i Norge og vinner 5-0 hver gang. Jeg tror han aldri blir fornøyd igjen, sa RBK-treneren til VG og antydet at «han lever på 90-tallet».

Rosenborgs styreleder Ivar Koteng sa til VG mandag at han ikke liker RBK-trenerens opptreden i media den siste tiden.

– Vi skal ikke opptre sånn i Rosenborg. Det var en glipp, en storkjefta glipp, sa Koteng etter å ha hørt en noe frustrert Ingebrigtsen etter tapet for Haugesund.

Ingebrigtsen valgt  selv å ringe Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen for å be om unnskyldning for sine uttalelser

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball