Hovedinnhold

Der Spiegel: Ronaldo kjøpte seg ut av voldtektsanklager

<p>NEKTER: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo nekter ifølge den tyske avisen for anklagene.</p>

NEKTER: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo nekter ifølge den tyske avisen for anklagene.

Foto: Bjørn S. Delebekk, VG
Den kjente fotballspilleren skal ifølge den tyske avisen ha betalt nærmere tre millioner kroner for å bli kvitt anklagene.

Denne saken handler om:

En amerikansk kvinne hevder hun ble voldtatt på et hotellrom i Las Vegas i 2009 av fotballspilleren Cristiano Ronaldo (32).

Ifølge Der Spiegel har Real Madrid-stjernen kjøpt seg fri fra anklagene for en sum 375.000 dollar, som tilsvarer rundt tre millioner kroner.

Ifølge avisen benekter Ronaldo anklagene gjennom sin advokat Johannes Krejle.

– Anklagene er feilaktige og må forkastes, sier Krejle.

Les også: Harselerer med ny Ronaldo-byste

Voldtekten skal angivelig ha skjedd 13. juni 2009 da Ronaldo var på ferie.

Ett år senere skal kvinnen ifølge den tyske avisen ha sendt et brev der hun påstår at hun ble voldtatt, der hun blant annet beskriver at han hoppet på henne bakfra. 

Kvinnen var i midten av 20-årene da hendelsen skal ha funnet sted. I en signert avtale skal kvinnen ha lovet ikke å snakke om hendelsen, mot millionbetalingen.

Der Spiegel har fått tilgang til dokumentene fra hendelsen fra Football Leaks, som står for omfattende avsløringer i internasjonal fotball.

Den portugisiske spilleren toppet i 2016 Forbes liste over best betalte idrettsutøver, og skal ifølge en liste presentert av Goal i 2015 være god for nesten 1,8 milliarder kroner.

Les også: Ronaldo vant gullballen

I oktober 2005 ble Ronaldo pågrepet og mistenkt for voldtekt. To kvinner hevdet den gangen at de var voldtatt av Ronaldo og en kamerat i en luksussuite leid av fotballspilleren i London.

I januar 2015 kom nyheten om at han og modellkjæresten Irina Shayk hadde gått hvert til sitt etter fem år. Han skal i dag være kjæreste med Georgina Rodriguez, som han blant annet har blitt observert med på tribunen.

I 2010 ble Ronaldo far. Det er ikke kjent hvem som er moren.

For kun to dager siden fikk fotballstjernen mye oppmerksomhet etter at han scoret to mål i kampen mot Bayern München – etter en lang måltørke på hele 613 minutter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Sport

Se neste 5 fra Sport