Hovedinnhold

Wæhler i sjokk etter tap av lagkamerat

* Dennis Marshall (25) døde i går kveld
* Aalborg-kapteinen til VG Nett: - Utrolig trist

OMKOM: Dennis Marshall fra Costa Rica omkom i går kveld i en voldsom bilulykke. Foto: STRINGER/COSTA RICA
OMKOM: Dennis Marshall fra Costa Rica omkom i går kveld i en voldsom bilulykke. Foto: STRINGER/COSTA RICA
(VG Nett) Fotballspilleren Dennis Marshall (25) omkom i går kveld i en frontkollisjon. Kjetil Wæhler (35) er i sjokk etter lagkameratens dødsfall.

Denne saken handler om:

- Jeg fikk beskjeden i går kveld. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Dette er bare utrolig trist, sier Wæhler til VG Nett.

Det var i går kveld at bilen Dennis Marshall (25) befant seg i, frontkolliderte med en lastebil og omkom. Sammen med Aalborg-spilleren, omkom også hans hustru Meilyn Arianna Masís Castro, skriver Ekstra Bladet.

Wæhler er for tiden sammen med familien i Lillesand, og ferien bærer preg av hendelsen.

I SORG: Kjetil Wæhler (35) sørger over tapet av lagkamerat Dennis Marshall. Foto: Frode Hansen, VG
I SORG: Kjetil Wæhler (35) sørger over tapet av lagkamerat Dennis Marshall. Foto: Frode Hansen, VG

- Det kom som et sjokk. Det er helt uvirkelig, og tragisk, sier den norske landslagsspilleren.

Aalborg-kapteinen ringte selv treneren, Kent Nielsen, i klubben i går kveld og informerte ham om ulykken. I dag har spillerne vært samlet for å bearbede sjokkbeskjeden.

- De har fått fri resten av dagen. Dette er en tung dag for hele klubben, sier Wæhler, som beskriver Marshall som en veldig hyggelig person som alltid var blid og glad.
Scoret lørdag

Marshall, som scoret for Costa Rica i en kamp i Concacaf Gold Cup for bare fem dager siden, frontkolliderte med en lastebil i fjellene 80 kilometer øst for San José. Marshall ble 25 år gammel

- Det er veldig sørgelig at et menneske skal dø i så ung alder. Han var en dyktig og talentfull spiller med en strålende karriere foran seg. Jeg uttrykker min dypeste medfølelse overfor hans familie, sier landslagssjefen til Costa Rica, Ricardo la Volpe.

Ifølge vitner skal bilen kommet over i feil kjørefelt da den kolliderte med lastebilen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold på grunn av regn og tåke.

Hans kone, som satt i passasjersetet, var fastklemt. Redningsmannskaper skal ha måttet skjære bilen i stykker for å frigjøre henne.

Marshall fikk 22 kamper for Aalborg og scorte to mål i den stripete trøyen.

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball