Hovedinnhold

Brann-flopp herjer i Danmark

HET I DANMARK: Njogu Demba-Nyrén var sentral da Odense klarte 2-2 mot Brøndby i serieåpningen. Foto: Scanpix
HET I DANMARK: Njogu Demba-Nyrén var sentral da Odense klarte 2-2 mot Brøndby i serieåpningen. Foto: Scanpix
(VG Nett) Njogu Demba-Nyrén ble aldri noen suksess i Brann, men etter returen til dansk fotball har svenskgambieren bøttet inn mål.

Denne saken handler om:

Demba-Nyrén fikk en treg start etter comebacket i dansk fotball, men avsluttet forrige sesong med å score sju mål på de åtte siste kampene.

Les også:Forhandler med Brann om Demba-Nyrén

Under serieåpningen borte mot Brøndby søndag kom den tidligere Brann-spilleren igjen i fokus. Først skaffet han straffesparket som sikret 1-1 og etter 56 minutter sendte Nemba-Dyrén Odense foran på et langskudd fra 25 meter.

- Demba-Nyrén var banens beste, utgjorde en forskjell og var involvert i begge målene. Han er en entertainer, og jo bedre kulissene er, desto bedre spillere han. Vi får se om det det holder hele sesongen, sier fotballekspert Peter Kjær til onside.dk.

Les også:Utestengt i Norge etter danske gule kort

Brann kjøpte Demba-Nyrén for snaut 10 millioner kroner før 2008-sesongen, men etter kun tre nettkjenninger på 16 eliteseriekamper ble spissen betegnet som en flopp og sendt tilbake til Danmark ett år senere.

Brøndby kom tilbake og reddet 2-2 i kampen mellom de to lagene som er tippet å kjempe med Ståle Solbakkens FC København om gullet i Danmark. Espen Ruud og Atle Roar Håland spilte begge hele kampen for Odense, mens Anders Lindegaard var tilbake i buret etter utlånsperioden i Aalesund.

Les også:Ny Brann-spiss til 9,5 millioner

- Vi er brukbart fornøyde selv om jeg drømte natta før kampen at vi kom til å ta tre poeng. Nå skal jeg hjem og slappe av med litt rødvin, sa Lindegaard til Odenses hjemmeside etter kampen.

Spesial:VG Nett følger dansk fotball

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball