Hovedinnhold

Bolaños får ti måneders landslagskarantene

KARANTENE Den tidligere Start-spilleren har fått karantene i ti måneder fra det costarikanske landslaget. Foto: Mikhail Metzel / AP
KARANTENE Den tidligere Start-spilleren har fått karantene i ti måneder fra det costarikanske landslaget. Foto: Mikhail Metzel / AP
Christian Bolaños, midtbanespiller i FC København, får god tid til å konsentrere seg om klubben de nærmeste månedene, for han får ikke spille landskamper på ti måneder.

Denne saken handler om:

Den tidligere Start-spillren uteble fra to treningslandskamper 11. og 15. november i fjor, og nå har fotballforbundet på Costa Rica idømt ham en landslagskarantene på ti måneder. Det skriver forbundet på sine hjemmesider.

Disiplinærkomiteen i forbundet bestemte etter diverse høringer at spilleren ikke hadde god nok grunn til å utebli fra treningslandskampene.

Nå har Bolaños fem dager på seg til å anke avgjørelsen i disiplinærkomiteen, og dersom han ikke gjør det, blir han ikke landslagsklar for Costa Rica igjen før 15. desember i år.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball