Hovedinnhold

Berg nektet Stabæk å vanne banen

VILLE IKKE VANNE: Henning Berg syntes ikke det var noen god idé å vanne matta på Telenor Arena. Foto: Jan Petter Lynau
VILLE IKKE VANNE: Henning Berg syntes ikke det var noen god idé å vanne matta på Telenor Arena. Foto: Jan Petter Lynau
FORNEBU (VG Nett) Stabæk ønsket å vanne banen i pausen i cupkampen mot LSK. Nei, sa LSK-trener Henning Berg.

Denne saken handler om:

Stabæks midtstopper Inge André Olsen var tydelig misfornøyd med at LSK nektet hjemmelaget å sette på vanningsanlegget i Telenor Arena i pausen.

- Det er det første laget som har nektet oss å vanne. Men det er greit det. Da ble det 4-0 og ikke 7-0, sa Olsen på vei gjennom intervjusonen etter kampen.

Les også:Firemålshelten tror på Hoff-gjennombrudd

Sier nei noen ganger

IKKE FÅTT MANGE NEI: Det er ikke mange bortelag som har sagt nei til vanning på Telenor Arena. Foto: Marte Vike Arnesen, VG
IKKE FÅTT MANGE NEI: Det er ikke mange bortelag som har sagt nei til vanning på Telenor Arena. Foto: Marte Vike Arnesen, VG

Bortelaget får være med på å bestemme om banene i eliteserien skal vannes mens spillerne tar et kvarters pause i garderoben. Henning Berg forteller at det var han som ikke ønsket en våtere og raskere kunstgressbane i andre omgang.

- Klart det ville vært en stor fordel for Stabæk med deres spillestil. Det er mange lag som nekter hjemmelaget å vanne, sier Berg til VG Nett.

Olsen sier dere er de første som har sagt nei til Stabæk?

- Greit. Noen ganger sier vi nei, andre ganger ikke, sier Berg.

Les også:Da Berglund ble en scoringsmaskin

- Litt spesielt

Stabæk-trener Jan Jönsson er kjent som en sympatisk kar. Etter kampen onsdag ønsket han ikke å si for mye om LSKs vanningsnekt.

- Nei, det går bra. Litt spesielt var det, men jeg bruker ikke energi på det, sier svensken til VG Nett.

VG Nett-leser:
De siste 4-5 åra,har det bare vært flaut å være LSK-supporter.
Diskutér her!

Henning Berg hadde nok andre ting enn vanning av baner å bekymre seg over da han evaluerte 4-0-tapet i cupens fjerde runde onsdag kveld. LSK skapte kun to sjanser i Telenor Arena, og den siste lenge etter at kampen var avgjort.

- Stabæk var gode. Vi tapte for et bedre lag. Jeg ble ikke overrasket over Stabæk, men vi klarte ikke å stoppe dem. Jeg er veldig skuffet over prestasjonen, sier Berg, som ikke ønsket å gi det svake forsvarsspillet skylden for nederlaget.

- Vi forsvarer oss ikke som et lag. Stabæk fikk mange sjanser og vi hang ikke med verken i beina eller hodet. Bakover var vi ikke kompakte nok og hadde ikke nok intensitet i forsvarsspillet. Den defensive samhandlingen var ikke god nok, analyserer Berg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball