Hovedinnhold

Får kritikk av ekspertene:

Hazard slaktes for trøyebytte i pausen

I HARDT VÆR: Chelsea's Eden Hazard etter å ha blitt byttet ut mot Paris St. Germain i går kveld.
I HARDT VÆR: Chelsea's Eden Hazard etter å ha blitt byttet ut mot Paris St. Germain i går kveld. Foto: John Sibley, Reuters
(Chelsea - PSG 1-2, 2-4 sammenlagt) Det ser ikke spesielt bra ut hvis TV-bildene fanger deg opp mens du bytter drakt med en motstander i pausen - og laget ditt taper kampen.

Denne saken handler om:

Spør bare Chelseas Eden Hazard (25). Ifølge Daily Mail ble belgieren buet på av Chelsea-fansen etter at han byttet drakt med Paris St. Germains Angel Di Maria, før lagene gikk i garderoben etter de første 45 minuttene på Stamford Bridge i går.

Les også: Zlatan bak Chelsea-exit: - En vanlig dag på jobben

Hiddink: Vanlig å gjøre i andre land

Manager Guus Hiddink var heller ikke spesielt imponert over sin elev og mente supporterne var i sin fulle rett til å kritisere sin egen spiller. Om trøyebytte-hendelsen sier Chelsea-sjefen følgende:

– Jeg har ikke sett det, men jeg er oppmerksom på det. Det skulle ikke blitt gjort, men i enkelte land er det vanlig å gjøre det - og ikke etter kampen, sier Hiddink, ifølge samme avis.

En identisk hendelse oppstod i fjorårets Champions League. Da var det urokråka Mario Balotelli som satte sinnet i kok hos daværende Liverpool-manager Brendan Rodgers. Balotelli byttet drakt med Real Madrids Pepe i pausen. Rodgers var klar i sin tale: Det skulle aldri ha skjedd.

Les også: Chelseas eks-lege krever offentlig unnskyldning fra Mourinho

– Sjokkerende

Alltid frittalende ITV-ekspert Roy Keane slaktet - kanskje ikke overraskende - Hazards handling.

– Jeg er redd for å kommentere dette. Det er ille nok etter kampen. Dette er halvveis ut i en storkamp, sier han, ifølge Daily Mail.

– Hva er det som går gjennom hodet til en spiller i en slik kamp. Du tenker på å bytte trøye ved halv tid. Jeg ville ikke byttet etter kampen en gang. Ved halv tid? Sjokkerende, sier tidligere Manchester United-kaptein Keane videre.

Lest denne? PSG-stjerne beklaget etter homoutspill mot egen trener

Tror Hazard drar

Chelsea tapte kampen på hjemmebane 1-2 etter at Zlatan Ibrahimovic både scoret og noterte seg for en målgivende. I ligaen er laget så godt som akterutseilt i kampen om en topp fire-plassering. Med Champions League-exit i går er det eneste sølvtøyet blåtrøyene har å kjempe for den hjemlige FA cupen.

Derfor skjønner heller ikke ITVs Lee Dixon hva som gikk gjennom Hazards hode i går kveld.

– Hvis du skal gjøre dette må du gjøre det i tunnelen hvor ingen ser det. Å gjøre det på banen? Hva sier det? Det forteller meg at Hazard skaffer seg en «liten samling» før han drar og spiller et annet sted, sier Dixon.

Det hører også med til historien av Hazard ble byttet ut etter 77 minutter, med det som skal være en hofteskade. 25-åringen har hatt en tung sesong i den blå trøya etter å ha blitt årets spiller i Premier League i fjor. Belgieren har flørtet med en overgang til PSG tidligere.

Lest denne? Hazard: – Vanskelig å si nei til PSG

PS: Chelseas neste mulighet til å slå tilbake kommer allerede om to dager. Da står Everton på motsatt banehalvdel i semifinalen i FA cupen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball