Hovedinnhold

Solbakken: - Noe av det vanskeligste i min karriere

TØFT: Ståle Solbakken legger ikke skjul på at det var en vanskelig avgjørelse å sparke assistenttrener Terry Connor. Foto: Pa Photos
TØFT: Ståle Solbakken legger ikke skjul på at det var en vanskelig avgjørelse å sparke assistenttrener Terry Connor. Foto: Pa Photos
Ståle Solbakken innrømmer at det var en vrien beslutning å sparke assistent Terry Connor.

Denne saken handler om:

- Dette var noe av det vanskeligste i min karriere. Dette har ikke noe med ham som person å gjøre eller hans kvaliteter som trener. Han har gitt 100 prosent og vært 100 prosent lojal. Likevel føler jeg at jeg kan jobbe bedre og mer effektivt med andre i teamet rundt laget, sier Solbakken til Wolverhamptons hjemmeside.

Connor ble sparket tirsdag etter 13 år i klubben. Høyst trolig ansetter Solbakken en engelsk assistent i løpet av ganske kort tid.

Solbakken hentet inn Johan Lange fra FC København som førstelagstrener etter at han tok over som sjef i Wolverhampton. Nå rykker Lange opp som assistentmanager.

- Vi er i en meget, meget vanskelig situasjon der de beste spillerne har forlatt klubben. De nye trenger tid, men vi har ikke mye tid, sier Solbakken.

Connor forlot klubben med «de beste ønsker og takknemlighet overfor alle i klubben», skrev klubben da det ble de offentliggjortde at assistenten var ferdig i klubben.

Connor tok over på midlertidig basis etter at Mick McCarthy fikk sparken forrige sesong.

Gjentatte ganger uttalte han at ønsket å få sjansen til å lede klubben videre, og det var en gråtkvalt og sønderknust trener som møtte pressen og uttrykte sin støtte da det ble klart at nordmannen skulle ta over roret.

- Jeg skal støtte Solbakken, og det skal spillerne og alle i klubben gjøre. Håpet er at han får oss rett opp igjen i Premier League, fortalte en tydelig preget Connor på pressekonferansen.

Wolves møter sterke Leicester hjemme søndag neste uke.

Så langt har Solbakken skaffet seg fire poeng på like mange kamper.

NTB/VG Nett

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball