Hovedinnhold

Solbakken hentet togolesisk ving fra Rennes

TIL WOLVES: Razak Boukari forlater Rennes og er klar for Ståle Solbakkens Wolves. Foto: Ap
TIL WOLVES: Razak Boukari forlater Rennes og er klar for Ståle Solbakkens Wolves. Foto: Ap
Ståle Solbakken styrket mandag Wolverhampton-stallen med vingen Razak Boukari.

Denne saken handler om:

Boukari blir Wolves' sjette tilvekst i sommer. Han har signert fireårig kontrakt og ankommer fra franske Rennes. 25 år gamle Boukari besto legesjekken i helgen.

- Jeg er glad for at vi har sikret oss Razak. Han er en ving med stor fart, kan spille på begge sider og gir oss flere muligheter på kantene. Vi vet at han har spilt mange kamper for Rennes og hatt flere gode sesonger, sier Solbakken til Wolverhamptons nettsted.

Boukari er tildelt draktnummer 17.

- Han slet med skade sist sesong, men er friskmeldt og klar til innsats, sier Solbakken videre.

Tidligere i sommer har Wolves hentet Georg Margreitter, Frank Nouble, Björn Bergman Sigurdarson, Tongo Doumbia og Slawomir Peszko. Samtidig har Molineux-laget mistet flere av sine beste spillere. Steven Fletcher og Matt Jarvis er blant spillerne som ikke ville være med ned i mesterskapsserien.

- Jeg er glad for å komme til Wolves. Det blir en glede å spille for klubben og fansen. Jeg er en midtbanespiller som kan spille både til høyre og venstre, eller som spiss, sier Boukari.

Han har scoret ett mål på ni landskamper for Togo.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball